Mehmet Demirkol: "Benim duyduğum şu, Galatasaray maçından sonra arıyor ve..."

Türk futbolunda Galatasaray üzerine yapılan operasyon kaosa neden oldu.

Mehmet Demirkol: "Benim duyduğum şu, Galatasaray maçından sonra arıyor ve..."

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray - Kasımpaşa maçı sonrasında ortaya çıkan MHK Başkanı Lale Orta skandalıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"LALE ORTA, VAR HAKEMİNİ ARIYOR"

"Benim duyduğum hikaye şu; Lale Orta, maçtan sonra VAR hakemini arıyor ve 'Niye kırmızı kart gösterilmedi?' diye öğrenmek istiyor. O da bir açıdan kırmızı kart olmadığını söylüyor."

"ERTESİ GÜN VAR'A GİRİLİYOR"

"Lale Orta'nın açıklamasında 'Maç sırasında VAR'a girilmemiştir' deniyor. 'VAR'a hiç girilmemeiştir' demiyor. Ertesi gün VAR'a giriliyor, görüntüye bakılıyor. Lale Orta, VAR hakeminin doğru karar verdiğini düşünüyor ve müdahale ediyor. Nedense beIN'i arıyor."

"BEIN, GÖRÜNTÜLERİ SİLİYOR"

"Bir de bu pozisyon çok dikkat çeken bir şey değildi. Üzerine bir hafta falan konuşulmadı. Nedense Lale Orta'nın gönderdiği telefondan çekilmiş görüntü oraya konuyor. Telefondan çekilen görüntünün konulmasının nedeni de herhalde beIN, ertesi gün görüntüleri siliyor. Herhalde depolayamadıkları içni siliniyor. Bunu bilmiyorum, bu benim çıkarımım. Ben de orada çalıştığım dönemde öğrendim, ertesi gün siliniyor. Ben de VAR ile ilgili hiç gösterilmeyen bir görüntü sormuştum. Yani 18 kamerayla çekiliyor, yayın yapılıyor, yayın yapıldıktan sonra arabadaki kayıtlar siliniyor, elde özet kalıyor. Çünkü onu depolayacak yer yok. O yüzden telefonla çekilen görüntü ekleniyor."

"BU İŞ BENİM KAFAMA ÇOK YATMADI"

"MHK Başkanı, VAR'a girebilir mi? Eğitim amaçlı girilir. Bu iş benim kafama çok yatmadı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2023, 10:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 1 yıl Önce

Fenerbahçe'nin şampiyon olması için "el birliği ile çalışıyorlar". Başta, Okan Buruk olmak üzere tüm oyuncular rehavet içinde. Okan Buruk ve oyuncuların biran önce kendilerini toplamları lazım. Yoksa, fenerbahçe'nin şampiyon olması için çalışanların kervanına katılmış oluruz.

Zeki kılıçaslan
Zeki kılıçaslan - 1 yıl Önce

Ne yaparlarsa yapsın lar bu GALATASARAY şampiyon olacak siz yırtın biyerlerinizi...

Özgür Kaya
Özgür Kaya @Zeki kılıçaslan - 1 yıl Önce

Hiç boşuna uğraşmasınlar bu sene GALATASARAY ŞAMPİYON

Erkan16
Erkan16 - 1 yıl Önce

Burda şu var Mehmet kardeşim fb muhteremini yirtsa Ali koç olduğu sürece şampiyon olamaz trilyonları döküyor bu adam eminim Konya maçından bir hafta önce bjknin rakibine sarı çıkıyor sonra kırmızı oluyor aynı basma aynı hikaye.

Aykut
Aykut - 1 yıl Önce

Isterseniz hatim indirin şampiyonuz olacağız Her zaman her yerde en büyük cimbom

Özgür çiftçi
Özgür çiftçi - 1 yıl Önce

Jorge jesus hakli Türkiye de maç sahada oynanıyor ama sonuç masa başında ayarlanıyor

Nedim.kayimtu@ipa.com.tr
[email protected] - 1 yıl Önce

Nelson a yapılan verilmeyen penaltı Sivas maçı yine Sivas maci ceza sahası dışından ceza sahası içine alınıp fenere verilen penaltı bunları görmemek için niyeti bilmemek için.... olmak lazim

Mehmet emin
Mehmet emin - 1 yıl Önce

Rüstem erol keşke sivas macında ofsayıtımsı pozisyon icin yorum yapsaydın kardeşim

Mustafa ÖZTÜRK
Mustafa ÖZTÜRK - 1 yıl Önce

Fitnecisin bilader bu şeylerden nemalanmayin Türk futbolu nu tekele almış siniz hep aynı kişiler sizin gibiler bu işleri birakmayinca Türk futbolu düzelmez