Mehmet Demirkol: "Bu kadar abartılmasına gerek var mıydı? Galatasaray maçındaki gibi 10 tane sayarım"

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe cephesinde yapılan açıklamalara cevap vermişti.

Mehmet Demirkol: "Bu kadar abartılmasına gerek var mıydı? Galatasaray maçındaki gibi 10 tane sayarım"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ve Fenerbahçe özelinde yaşanan gündemle ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"FEDERASYON BİNASINI TAZMİNAT OLARAK ALMIŞLARDI"

"TFF ve MHK'nin bu skandalları Amerika'da olsa federasyon binasını çoktan tazminat olarak almışlardı. İstifa etmedikleri müddetçe daha büyük skandallar yaşanmaya devam edecek."

"BUNUN GİBİ BİN TANE PENALTI VERİLİYOR"

"Galatasaray - Antalyaspor maçındaki penaltı pozisyonuna benzer bin tane penaltı veriliyor. Ben bu sezon bu tip 10 tane penaltı sayarım. Bu kadar abartılmasına gerek var mıydı?"

"ERDEN TİMUR, SON DERECE HAKLI"

"Bu sisteme yabancı hakem getirsen ne olacak? Erden Timur yaptığı açıklamalarda son derece haklı. İki günde yine sıkıntılar çıkmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2024, 05:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
suleymansen
suleymansen - 1 ay Önce

Bravo Mehmet, Kemal Belgin abiden sonra ilk defa bir FB li realistçe konuşmuş, hadi diyelim Tete nin penaltı değil FB nin 30 penaltısından en az 10 tanesi net penaltı değil iken Kadıköy'de Hatay'da,Samsun da ve Antep maçında İcardi ninkiler%100000 penaltıydı