Mehmet Demirkol: "Fenerbahçe'de banko oynar, Erden Timur'a kızamam"

Galatasaray'da bazı oyuncuların performansı eleştiri alırken performansı yükselen oyuncular da bulunuyor.

Mehmet Demirkol: "Fenerbahçe'de banko oynar, Erden Timur'a kızamam"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"DÜŞÜNÜLMESİ ZOR DEĞİŞİKLİKLERDİR"

"Okan hoca, Pendikspor maçının ikinci yarısında çift forvete dönerek risk aldı. Mauro Icardi gibi bir yıldızın varsa çıkaramazsın, oynamak isterse oynar. Buna saygı duyuyorum. Daha sonra Kerem Demirbay'ı stopere, Barış Alper Yılmaz'ı sol beke çekerek hamleleriyle netice almayı başardı. Düşünülmesi zor değişikliklerdi."

"İKİ OYUNCU İÇİN ERDEN TİMUR'A KIZAMAM"

"En çok eleştirilen iki transfer var; Ndombele ve Angelino... Galatasaray, Ndombele'nin risklerini ve problemlerini bilerek aldı. Tıpkı Icardi'de olduğu gibi ama tutmadı. Angelino ise hücum gücü yüksek bir sol bek ama onun da diğer oyuncularla kimyası uyuşmadı. Direkt 'Kötü oyuncu' diyemezsin, bu adam seni Süper Lig'de taşır. O yüzden iki oyuncu kötü çıktı diye Erden Timur'a kızamam."

"FENERBAHÇE'DE BANKO OYNAR"

"3 haftadır oynamayan Sergio Oliveira, Fenerbahçe'nin orta sahasında banko oynar ama Galatasaray'da forma şansı bulamıyor. Galatasaray'ın kadro derinliği Fenerbahçe'de yok. Galatasaray lig ve Şampiyonlar Ligi'nde yarışta devam ediyorsa kadro derinliği sayesindedir."

"TETE ZATEN BÖYLE BİR FUTBOLCU"

"Herkes Tete'ye 'Neden pas vermedin?' diye kızıyor. Tete, zaten böyle bir futbolcu. Bunu bildiğin için aldın. Yatırım ve fırsat transferi olarak bakmak lazım."

"KAZIMCAN, BÖYLE OYNARSA FORMA ŞANSI BULAMAZ"

"Bakambu, katkı vermeye başladı. Sırtı dönük oyunu iyi oynuyor, sürati de var. Kazımcan Karataş ise git gide geriye gidiyor. Böyle oynamaya devam ederse forma şansı bulamaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2023, 23:23
YORUM EKLE