Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da seni rahat ettirmiyorlar, Fenerbahçe'nin..."

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki farklılıklar büyük dikkat çekiyor.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da seni rahat ettirmiyorlar, Fenerbahçe'nin..."

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ve diğer kulüplerle ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"EN YAKIN HOCA OKAN BURUK"

"Türk futbolunda Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli üçlüsüne yaklaşan en yakın hoca Okan Buruk. Başakşehir, Akhisar ve Galatasaray'da yaptıkları ortada. Peşine belki Aykut Kocaman gelebilir. Aykut hocanın insan ilişkileri biraz zayıf, o yüzden geride."

"GALATASARAY'IN ŞAMPİYON OLMASI İÇİN İKİ UNSUR YETERLİ"

"Galatasaray'ın ligde şampiyon olması için bir iki unsurun yeterli olması gerekli. Fenerbahçe'nin ise mükemmel, kusursuz olması gerekiyor. Galatasaray'da kalıplaşmış bir başarı yapısı oluştu."

"GALATASARAY İÇERİSİNDEN BİR AZİZ YILDIRIM ÇIKMAZ"

"Galatasaray camiasındaki yapı çok farklı. Mesela kulüp içerisinde bir Aziz Yıldırım çıkmaz. Şampiyon bile olsan çıkıp eleştiri alabiliyorsun. Seni rahat ettirmiyorlar. Bu durum elde edilen başarılara da yansıyor."

OYUNCU KIYASLAMALARI

"Icardi mi, Dzeko mu?"

Mehmet Demirkol: "Icardi."

"Gedson mu, Torreira mı?"

Mehmet Demirkol: "Tartışmasız Torreira. Gedson Fernandes, beklediğimiz patlamayı yapamıyor. Bir maç oynuyor, üç maç kötü. Süreklilik yok. Lucas Torreira Avrupa'nın büyük takımlarında kendini kanıtlamış. Devamlılığı da var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Futbol Arena

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2023, 12:23
YORUM EKLE