Mehmet Demirkol: "Galatasaraylılar, Fenerbahçe için büyük bir şey beklemesin"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa Finali için gözler verilecek cezalara çevrildi.

Mehmet Demirkol: "Galatasaraylılar, Fenerbahçe için büyük bir şey beklemesin"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"MEHMET BÜYÜKEKŞİ ADAY OLACAĞINI KENDİSİ DE BİLMİYOR"

"Seçim tarihi zaten skandal. Mehmet Büyükekşi aday olacağını kendisi de bilmiyor. Muhtemelen siyaset cephesinden bir işaret bekliyor. Umarım futbolun içinden gelen bir isim olur."

"GALATASARAYLILAR BÜYÜK CEZA BEKLEMESİN"

"Fenerbahçe'nin sahadan çekilme cezasıyla ilgili şunu söyleyeyim. Ne kamuoyu ne de Galatasaraylılar, büyük ceza beklemesin. Minimum cezalar verilir."

"O ZAMAN ŞANLIURFA'YA GİTME"

"TFF şu ana kadar hangi kararı düzgün aldı da burada doğru karar verecek? Madem sahadan çekileceksin o zaman Şanlıurfa'ya gitme. Talimatlara göre aynı cezayı yiyeceksin ama o talimatlar değişebiliyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2024, 20:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
GS li akil
GS li akil - 3 hafta Önce

TFF ve bir gurup isbirlikçi ile oluşturulan paydaş yapılar rakip takıma oyundan çekme cezası olarak bu cezayı vermemeliydiler,üstelik para ile odullendirmeliydiler.GS futbol takımını PFDK ya değil agir ceza mahkemesine sevk etmelydiler.Bu durum yıllardır TFF nin nasıl çifte standart kararlar aldığının sportmenliğe ,ahlakia ve kamu vicdanına sığmayan işler yaptığının bir göstergesi değilimdir?,Türk Futbolunu bu kafa yapısı içinde olanlar mı ileriye umutla taşıyacak?Kimseyi aptal yerine koymasınlar ve akıllarımızla dalga geçmesinler.