Mehmet Demirkol: "Gelmeden önce 'Takımı uçururum, kaçırırım' dedi ama Galatasaray gibi yapamıyorlar"

Türkiye'yi Avrupa'da büyük bir başarıyla temsil eden Galatasaray, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın aldığı tarihi yenilgilere rağmen umut olmaya devam ediyor.

Mehmet Demirkol: "Gelmeden önce 'Takımı uçururum, kaçırırım' dedi ama Galatasaray gibi yapamıyorlar"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un farkını yorumladı.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"RIZA ÇALIMBAY SAKATLIKLARI BAHANE EDEMEZ"

"Beşiktaş'a gelmeden önce 'Takımı uçururum, kaçırırım' diyen Rıza Çalımbay, mağlup olduktan sonra sakatlıkları bahane edemez. O zaman adama 'Bu kadar iddialı konuşmayacaksın' derler."

"OKAN BURUK, İYİ İDARE EDİYOR"

"Galatasaray'da farklı farklı oyuncular var. Okan Buruk bunları iyi idare ediyor. Yedek kalanlar da sorun çıkartmıyor, üretiyor. İsmail Kartal ve Rıza Çalımbay, bunu yapamıyorlar. Üretkenlik ve yenilik gösteremiyorlar."

"18 TAKIMLA PLAY-OFF OLMAZ"

"TFF'nin play-off isteğini yanlış bulmuyorum. Bunu anlatmaları lazım. 18 takımlı play-off olması zor. Takım sayısı düşebilir. TV kazançları kulüplere hiçbir şey getirmiyor. Takımlar ve yayıncı kuruluş memnun değil. İki haftada bir derbi oynatmak istiyorlar. Derbi dışındaki diğer maçları çok az kişi izliyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2023, 18:34
YORUM EKLE