Mehmet Demirkol: "Herkes 'Artık Galatasaray'da iş yapamaz' dedi ama Okan Buruk ısrarla oynattı"

Galatasaray, Süper Lig'de lider olarak yoluna devam ederken Fenerbahçe ile arasında 2 puanlık fark bulunuyor.

Mehmet Demirkol: "Herkes 'Artık Galatasaray'da iş yapamaz' dedi ama Okan Buruk ısrarla oynattı"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:e

"OKAN BURUK'U BAŞARISIDIR"

"Savunma ve hücumdaki kurgu oyuncular sürekli değişiyor ama Galatasaray kazanmaya devam ediyor. Bu Okan Buruk'un başarısıdır."

"KEREM DEMİRBAY, MERTENS'İ DE YÜKSELTTİ"

"Kerem Demirbay'ın skora katkısı çok fazla ama defansif istatistikleri de fena değil. Mertens'in yükselişinde çok fazla payı var."

"BUNLAR KOLAY İŞLER DEĞİL"

"Okan Buruk yeri geliyor sakat olmadığı zaman Ziyech'i yedek bırakıyordu, Zaha'ya forma şansı vermiyordu. Oliveira'yı da kadro dışı bıraktı. Bunlar kolay işler değil. Üstelik kazanınca da hep haklı oluyor. Hocanın değişik tarzı var. Teknik ekibinin de öyle. Sezon başında herkes Mertens'e 'Yaşlı, artık iş yapamaz' diyordu, oynatmaya ısrar etti ve verim almayı başardı."

ICARDI'NİN KEREM DEMİRBAY'A PENALTI JESTİ

"Taraftarın zaten Icardi'yi sevme sebebi bu. Sadece attığı goller değil, davranışları da çok takdir ediliyor. Kerem Aktürkoğlu ile kurduğu ilişki de başka bir seviye."

"HEMEN MELO VE SELÇUK İNAN OLMAZ"

"Kerem Demirbay ve Torreira'nin uyumu için hemen 'Melo ve Selçuk İnan ikilisi gibi oldular' diyemeyiz. Biraz daha sürdürebilir olması lazım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2024, 03:32
YORUM EKLE