Mehmet Demirkol: "Kutlamak lazım, transferi olacak gibi duruyor, zaten biliyorduk"

Galatasaray, Süper Lig'de İstanbulspor'u 3-1 mağlup ederken Sacha Boey gelişmesi yaşandı.

Mehmet Demirkol: "Kutlamak lazım, transferi olacak gibi duruyor, zaten biliyorduk"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"DAVINSON SANHCHEZ'E İNANAMADIM"

"Davinson Sanchez ve Nelsson beraber iyi oynamadı. Abdülkerim Bardakcı'nın yokluğu çok hissettirdi. İstanbulspor, eksiklerine rağmen pas yaparak hücum yapmayı başardı. Davinson Sanchez'e inanamadım, ilk yarıda kötüydü."

"MERTENS, İKİNCİ YARIDA GİRSE DAHA İYİ OLABİLİRDİ"

"İstanbulspor yorulmaya başlayınca Kerem Aktürkoğlu ve Zaha kıpırdamaya başlayınca. Mertens, ilk 11 yerine ikinci yarıda oyuna dahil olsa daha iyi olabilirdi. 65. dakikaya kadar İstanbulspor oyundan düşmedi. 'Bekleyip, oynatmayalım' demediler."

"TETE, ANLAŞABİLECEĞİ FUTBOLCU BULAMADI"

"Kanatta Tete'nin tek başına hücum üretmesi doğru değildi. Takım arkadaşlarıyla senkronizasyon sağlayıp çözüm üretmesi gerekiyordu. Anlaşabileceği futbolcu bulamadı."

"SACHA BOEY'İ KUTLAMAK LAZIM"

"Müthiş bir gelişim, kutlamak lazım. Bayern Münih'in istediğini biliyorduk. Transferi olacak gibi duruyor. Giderse yerine sağ bek transferi gerekecek. Sol bek zaten ihtiyaçtı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2024, 02:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Akseli ümit
Akseli ümit - 4 ay Önce

Gittiği paraya ki 30 milyon çok iyi ama yerini dolduracak sağ bek tam da sol bek ihtiyacı var iken transfer zamanı yönetimi ciddi terletecek gibi görünüyor