Mehmet Özcan: "Galatasaray, 5 yıldızına 100 milyon Euro istiyor"

Zaniolo, Nelsson, Boey, Torreira ve Kerem’e Avrupa ekipleri yakın markaj uygularken Galatasaray, 5 oyuncu için 100 milyon Euro istiyor

Mehmet Özcan: "Galatasaray, 5 yıldızına 100 milyon Euro istiyor"

Kaan Ayhan, Zaniolo ve Adekugbe'yi transfer eden Galatasaray yıldızlarla dolu bir takıma sahip oldu.

Transfermarkt verilerine göre 168 milyon Euro ile Süper Lig'in piyasa değeri en yüksek kadrosunu kuran sarı-kırmızılılar, şampiyonluğu düşünerek oyuncu satışı yapmadı.

Başta Sacha Boey ve Victor Nelsson olmak üzere Galatasaray'da birçok oyuncu Avrupa'daki kulüpler tarafından yakından takip edilmekte. Yönetim, teklifleri sezon sonunda değerlendirecek ve kadrosundaki 5 yıldıza 100 milyon Euro değer biçti.

AKILLAR İCARDİ&RASHİCA'DA

Yeni transfer Zaniolo'nun serbest kalma maddesi 35 milyon Euro. Nelsson'a yazılan rakam ise 25 milyon Euro idi. Aslan'ın Boey ve Torreira'dan 15 milyon Euro beklentisi var. Kerem'in değeri de minimum 10 milyon Euro. Olası oyuncu satışı ile kiralık olarak forma giyen İcardi ve Rashica'nın bonservisleri alınacak.

ZANİOLO

2027 sezonu sonuna kadar imza atan Zaniolo'nun 15 milyon Euro üzerinde bir bedelle satılması halinde elde edilecek kârdan %20 Roma'ya ödenecek

NELSSON

Güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olarak hesaplanan ve 2026 sezonu sonuna kadar anlaşması bulunan Danimarkalı, 7 milyon Euro'ya alınmıştı.

BOEY

1.1 milyon Euro'ya Rennes'ten alınan Sacha Boey, Kamerun Milli Takımı'ndan gelen teklifi geri çevirip Fransa için oynamak istediğini açıklamıştı.

TORREİRA

Aslan'ın 6 milyon Euro bedelle Arsenal'den aldığı Torreira için özellikle İtalyan ekipleri sezon sonunu bekliyor.

KEREM

24 Erzincanspor'dan bedelsiz alınan Kerem Aktürkoğlu ile G.Saray'ın 30 Haziran 2026'ya kadar kontratı bulunuyor.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2023, 20:09
YORUM EKLE