Mehmet Özcan: "Galatasaray 7.5 milyon Euro teklif etti, cevap gelmedi"

Galatasaray yönetimi, sezon başına 10 milyon Euro isteyen Mauro Icardi için rakamı 7.5 milyon Euro’ya kadar çıkardı. Icardi cephesi bir yanıt vermedi

Mehmet Özcan: "Galatasaray 7.5 milyon Euro teklif etti, cevap gelmedi"

Galatasaray'da bir aydır transferin bir numaralı gündemi Mauro Icardi.

Sarı kırmızılı taraftarlar her gün adeta papatya falı açıyor.

Arjantinli forvete göre planlamasını yapan teknik direktör Okan Buruk, Icardi'nin durumunun bir ay içinde olumlu sonuçlanmasını bekliyor.

GALATASARAY, 7.5 MİLYON EURO'YA ÇIKTI

Görüşmelerde Wanda Nara, 3 yıl için 30 milyon Euro talep etmişti. Sponsor desteğiyle 7.5 milyon Euro'ya çıkan Galatasaray cephesi, tecrübeli golcü için bu rakamı bonuslarla artırma kararı aldı.

30 yaşındaki yıldız oyuncunun menajerliğini yapan eşi Wanda Nara, 7.5 milyon Euro üzerinde yapılacak yeni bir teklifle ikna edilmeye çalışılacak.

SUUDİ ARABİSTAN HÂLÂ MASADA!

Suudi Arabistan ihtimali nedeniyle süreç uzarken, Ronaldo Al-Nassr ve Benzema Al-İttihad tercihinin ardından Firmino da Al-Ahli'ye gitti.

Al-Hilal, Al-Shabab ve Al-Taawoun henüz golcü transferi yapmadı, Icardi hala Suudi Arabistan pazarında masadaki isimlerden biri konumunda.

Okan Buruk maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Icardi ile ilgili bir gelişme yok. Erden bey konuyla yakından ilgileniyor" demişti.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2023, 19:38
YORUM EKLE