Mehmet Özcan: "Galatasaray görüşmelerini sürdürüyor, ödemeye hazırlar"

Galatasaray'ın sezon başında Nantes'a kiraladığı Mostafa Mohamed, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Fransız ekibi, Mısırlı forvetle ilgili kararını verdi.

Mehmet Özcan: "Galatasaray görüşmelerini sürdürüyor, ödemeye hazırlar"

Galatasaray'ın sezon başında 250 bin Euro'ya Nantes'e kiraladığı Mostafa Mohamed, sergilediği performansla kendisini kanıtlamayı başardı.

Sarı-kırmızılıların önce kiraladığı daha sonra da Zamalek'ten 4 milyon dolara bonservisini aldığı Mostafa, Galatasaray kariyerine çok iyi başlamış ve oynadığı ilk 6 maçta 7 gol atmıştı.

Ancak daha sonra performansı düşüşe geçen ve eleştirilerin hedefi haline gelen başarılı oyuncu, yeni sezon öncesi kiralık olarak Fransa'ya gönderildi.

BEKLENTİLERİ AŞMAYA BAŞLADI

Hem Ligue 1'de hem de Avrupa Ligi'nde sahne alıp 6 gol ve 3 asistle beklentileri karşılayan Mısırlı golcüyle ilgili Fransız ekibi kararını verdi.

Oyuncudan memnun olan Nantes'ın, oyuncuyu kalıcı olarak almak için harekete geçtiği öğrenildi. Nantes Kulübü'nün 24 yaşındaki oyuncunun kiralık sözleşmesinde yazan 5 milyon 750 bin Euro'luk satın alma opsiyonunu ödemeye hazır olduğu ifade edildi.

GELİR 6 MİLYON EURO'YU BULACAK

Fransız yetkililerle görüşmeleri sürdüren Galatasaray Kulübü, görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde 250 bin Euro'ya kiraladığı Mohamed'den toplamda 6 milyon Euro gelir elde etmiş olacak.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2022, 23:42
YORUM EKLE