Mehmet Özcan: "Galatasaray, maaşını 16 milyon TL'ye çıkarttı ve 20 milyon Euro kararı verildi"

Galatasaray, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz için kararını verdi.

Mehmet Özcan: "Galatasaray, maaşını 16 milyon TL'ye çıkarttı ve 20 milyon Euro kararı verildi"

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da bu sezon taşın altına sonuna kadar elini koyan isimlerin başında Barış Alper Yılmaz geliyor.

OKAN BURUK'UN JOKERİ OLDU

Sağ bek, sol bek, sağ açık, sol açık ve forvet olarak görev yapan 23 yaşındaki milli oyuncu, teknik direktörü Okan Buruk'un tam anlamıyla jokeri oldu.

YÖNETİM KARARINI VERDİ

Barış Alper Yılmaz'a geçen sezon yüzde yüzün üzerinde zam yapan sarı kırmızılı kulüp, bu özverili performansa kayıtsız kalmadı ve milli oyuncunun ücretini iyileştirdi.

YENİ MAAŞI 16 MİLYON TL YAPILDI

Galatasaray yönetimi, 10 milyon TL garanti ücret alan Barış Alper'in maaşını 16 milyon TL'ye çıkarttı ve sözleşmesinde yazan rakamlar kademeli olarak artırdı.

ÜÇ ÜLKEDEN TAKİP EDİLİYOR

İngiliz, Alman ve İtalyan kulüplerinin takip ettiği milli futbolcuya, sezon sonunda teklif gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

EN AZ 20 MİLYON EURO

Yönetim, 23 yaşındaki yıldız oyuncusu için kapıyı 20 milyon Euro'dan açacak. Bu ve üstündeki tüm rakamlarda oyuncu ile yolların ayrılması bekleniyor.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2024, 14:36
YORUM EKLE