Mehmet Özcan: "Galatasaray prensipte anlaştı, 4 yıllık imza atacak"

Spor Toto Süper Lig'de haftayı BAY geçen Galatasaray, 10. haftada oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Mehmet Özcan: "Galatasaray prensipte anlaştı, 4 yıllık imza atacak"

Hedefi şampiyonluk olarak belirleyen sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk başta olmak üzere, Mertens, Mata, Icardi, Boey, Dubois, Nelsson ve Gomis'in sezon için yaptıkları planlar ortaya çıkarken, yıldız isim için uzun süredir konuşulan sözleşme konusunda mutlu sona ulaşıldı. Başarılı futbolcunun yeni maaşı dudak uçuklattı. İşte tüm ayrıntılar...

Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çekmişti.

Icardi, Mata, Mertens ve Dubois başta olmak üzere toplam 13 oyuncu kadrosuna katan sarı-kırmızılılar hedefi şampiyonluk olarak belirlemişti.

ÖZEL OLARAK MOTİVE EDİYOR

Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk'tan futbolculara kadar herkes şampiyonluğa ulaşmak için kendisini özel olarak motive ediyor.

Bu motivasyonla birlikte Galatasaray'ın elde edeceği şampiyonluk, bir şampiyonluktan daha fazlası haline geldi. İşte 6 maddede belirlenen hedefler...

1- Futbolculuğu döneminde Galatasaray'da 7 şampiyonluk gören Okan Buruk, teknik direktör olarak da aynı mutluluğu yaşamak istiyor.

MERTENS VE MATA'NIN ŞAMPİYONLUĞU YOK

2- Dünya yıldızları Mertens ve Mata'nın henüz lig şampiyonluğu yok. İki oyuncu da kariyerlerindeki eksik parça olan şampiyonluğu düşünerek sarı-kırmızılı takımı seçti.

3- PSG'de dibe vuran İcardi atacağı gollerle tekrar Avrupa piyasasında vitrine çıkmaya konsantre oldu.

HEDEFLERİ FRANSA MİLLİ TAKIMI

4- Kamerun'u bekleten Sacha Boey'in Fransa Milli Takım hayali var. Leo Dubois de tekrar milli takıma seçilme hedefiyle Galatasaray'a geldi.

5- Sevilla'ya transferi gerçekleşmeyen Victor Nelsson, sergileyeceği performansla Avrupa'nın büyük kulüplerinden birine transfer olmanın planını yapıyor.

GOMIS TARİHE GEÇMEK İSTİYOR

6- Galatasaray kariyerinde 42 golü bulunan Gomis, 48 gollü Baros'u geçerek Hagi'den sonra sarıkırmızılı kulübün en golcü yabancısı olma peşinde.

YUNUS İMZAYI ATIYOR

Victor Nelsson'un sözleşmesini yenileyen Galatasaray, iç transferde görüşmelere başladığı Sacha Boey ve Kerem Aktürkoğlu ile de prensipte anlaştı.

Yönetim, bu hafta Yunus Akgün'ün temsilcileriyle masaya oturacak. Aylık 70 bin TL maaşı ile takımın en az kazanan isimlerinden olan Yunus'a 15 milyon TL'ye yakın ücret önerilmesi bekleniyor.

2000 doğumlu genç yeteneğin 2024 yılı Haziran ayında bitecek sözleşmesi en az 4 yıl uzatılacak. Yaz transfer döneminde ABD'den 7 milyon Euro'luk teklif gelen Yunus Akgün'ü Avrupalı scoutlar da takip ediyor.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2022, 18:09
YORUM EKLE