Mehmet Özcan: "Galatasaray teklif yaptı, 5 milyon Euro bonservis ve 3 yıllık sözleşme istediler"

Galatasaray, ismi Fenerbahçe ile de anılan 32 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu Zapata için kulübü Atalanta ile görüşmelere çaldı.

Mehmet Özcan: "Galatasaray teklif yaptı, 5 milyon Euro bonservis ve 3 yıllık sözleşme istediler"

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Galatasaray, 3 kulvarda birden mücadele edecek kadro için çalışmalarını sürdürüyor.

En az iki forvet takviyesi yapmayı planlayan sarı-kırmızılıların listesinin ilk sırasında geçen yıl kiralık olarak takımda forma giyen Mauro İcardi bulunuyor.

DEMBELE DE İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Arjantinli yıldızın 14-15 milyon Euro civarındaki bonservisini PSG'den alabilmek için sponsor arayışında olan yönetim, diğer yandan Lyon'dan ayrılan Dembele'yi ikna etmeye çalışıyor. Ancak bu oyuncu, boşta olduğu için talipleri de bir hayli fazla.

HEDEF 27 HAZİRAN'A YETİŞTİRMEK

Golcü takviyesini 27 Haziran'daki sezon açılışına yetiştirmek isteyen Galatasaray yönetimi bu nedenle geçen yaz olduğu gibi rotasını İtalya'ya kırdı.

ZAPATA İÇİN İLK TEKLİF YAPILDI

Serie A kökenli transferlerle (Mertens, Oliveira, Torreira) şampiyon olan sarı-kırmızılılar, Duvan Zapata için Atalanta'ya ilk teklifini yaptı.

Kulüp, 5 milyon Euro'nun üstünde bir bonservis talep ederken, 32 yaşındaki Kolombiyalı forvet, 3 yıllık sözleşme istedi. Rakamları düşürmek için taraflar arasındaki sıkı pazarlık sürüyor.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2023, 18:08
YORUM EKLE