Mehmet Özcan: "Galatasaray teklifini 8 milyon Euro'ya çıkardı, ikna etmeye çalışıyor"

Galatasaray, Fred için Manchester United'a teklifini 8 milyon Euro’ya yükseltti. İlk görüşmelerde Aslan’a soğuk bakan Brezilyalı orta sahanın da yüz yüze temasla fikirleri değişti.

Mehmet Özcan: "Galatasaray teklifini 8 milyon Euro'ya çıkardı, ikna etmeye çalışıyor"

Transferde dur durak bilmeyen Galatasaray, uçağın yönünü İngiltere'ye çevirdi.

FRED İLE MASAYA OTURULDU

İki hafta önce Manchester United'a Fred için teklifte bulunan sarı-kırmızılılar, bu kez masaya oturdu.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Brezilyalı 8 numara için ilk önce 5 milyon Euro ile kapıyı çalmıştı.

YENİ TEKLİF 8 MİLYON EURO

Ancak İngiliz kulübü bu bedeli düşük bulunca yüz yüze yapılan görüşmelerde Timur, bonuslarla 8 milyon Euro'ya kadar çıkan yeni bir teklif yaptı.

FRED OLUMLU BAKMAYA BAİŞADI

Türkiye'ye gelmeye soğuk bakan 30 yaşındaki Sambacı ise bire bir temaslar sonrasında transfere daha pozitif olmaya başladı. Bu konuda her iki taraf da ikna edilmeye çalışılıyor.

RASHICA'DA HEDEF 5 MİLYON EURO

İngıltere seferinin bir diğer adresi ise Milot Rashica transferi…

Norwich kampına katılan Kosovalı oyuncu için kulübü 10 milyon Euro civarında bir ücret talep ederken, G.Saray ise 5 milyon Euro'ya işi bitirmenin peşinde.

KEREM DEMİRBAY'DA SONA DOĞRU

Galatasaray, orta saha rotasyonunu güçlendirmek için bir süredir Kerem Demirbay'ın peşindeydi. 

Alman basınından Kicker'ın haberine göre; sarı-kırmızılılar, Bayer Leverkusen'e yaptığı teklifi 3-4 milyon Euro seviyesine yükseltti. Alman kulübü de G.Saray'ın, 30 yaşındaki gurbetçi futbolcu ile görüşmesi için onay verdi. Cimbom'un bu transferi kısa süre içerisinde tamamlaması bekleniyor.

BAKAMBU VE TORREİRA RÖVANŞTA KADRODA

Zalgris maçı sonrasında iki günlük izne çıkan oyuncular, bugün Florya'da yeniden toplanıyor. Litvanya ekibini çarşamba günü 2-2'nin rövanşında ağırlayacak olan sarı-kırmızılılarda Torreira ve Bakambu da rövanşta kadroda olacak.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2023, 16:43
YORUM EKLE