Mehmet Özcan: "Galatasaray, yedek kaleci olarak onu düşünüyor, bu sezon gelseydi..."

Galatasaray'da yeni sezonun kadro planlaması şekillenmeye başladı.

Mehmet Özcan: "Galatasaray, yedek kaleci olarak onu düşünüyor, bu sezon gelseydi..."

Galatasaray muhabiri Mehmet Özcan, A Spor yayınında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Özcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"A PLAN ICARDI VE RASHICA"

Galatasaray'ın A planı Icardi ve Rashica. Galatasaray, Icardi olsa da olmasa da zaten bir tane yedek üst seviye bir forvet alacak. Mostafa Mohamed geri dönecek. Nantes da devam edeceğini çok düşünmüyorum. Rashica, kalması gereken bir oyuncu. Farklı bir kenar oyuncusu profili. Sağ ayaklı ve sağ önde oynuyor. Bek yardımı muazzam. Icardi'ye ezber asistleri var. "

"BOEY'İN SATILMASINI BEKLİYORUM"

"B planı satılması yüksek ihtimal olan iki tane potasniyel isim var. Birisi Sacha Boey, diğeri de Victor Nelsson. Sacha Boey'in maaşı zaten 480 bin Euro. Avrupa'da herhangi bir ligde çok rahat iki katı maaş bulabilir ve çok sayıda takımın radarında. 20 yaşında Türkiye'ye gelirken burayı da bir basamak olarak görerek geldi. Bu sezon müthiş bir çıkış yakaladı. Modern sağ bek tanımına bire bir uyuyor. Sacha Boey'in satılmasını bekliyorum ve Galatasaray'ın sağ bek aradığını biliyorum. Leo Dubois, birinci alternatif olarak düşünülmüyor. Çünkü iyi bir sezon geçirmedi. Sacha Boey gibi bekler aranıyor. Leo Dubois, daha pozisyon oyuncusu. Alternatif olarak kadroda tutulabilir."

"NELSSON'U ŞU ANDA ATALANTA İSTİYOR"

"Victor Nelsson, aynı şekilde ayrılmak istiyor. Sezon başında da istemişti. Sevilla 13 milyon Euro verdi, Galatasaray göndermedi. Galatasaray maaşında 300 bin Euro'luk bir iyileştirme yaptı. Oyuncuyu motive etme adına güzel bir hamleydi. Şu anda Atalatan'nın bir ilgisi olduğunu biliyorum." 

"YEDEK KALECİ OLARAK GÜNAY GÜVENÇ DÜŞÜNÜLÜYOR"

"Cicaldau ve Morutan'ı başka takımlara kiralanmanın ya da satılmanın yolları aranacak. Batuhan Şen'in de kiralık olarak gönderilmesini bekliyorum. Galatasaray, yedek kaleci olarak Günay Güvenç'i düşünüyor. Bu sezon gelseydi de Muslera'nın sallandığı dönemlerde 2-3 maç kaleyi devralabilirdi. Muslera'nın son senesi olacak. Sol bek için Kazımcan Karataş'ın önünde bir sol bek alınabilir. Rdıvan Yılmaz'ın durumuna bakmak gerek."

"EN ÖNEMLİ TRANSFER ZANIOLO OLMALI"

"Galatasaray'ın en önemli transferi de Zaniolo olmak zorunda. Şu haliyle iyi bir rakama satılacağını düşünmüyorum. Yeni sezonda Zaniolo'dan faydalanmanın yolları bulunmalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2023, 13:07
YORUM EKLE