Mehmet Özcan: "O sözleşme verilmemeliydi, gözlerimle gördüm, senden daha mı iyi Galatasaraylı?"

Galatasaray’da kaptan Arda Turan’ın sözleşmesi sona erdi. Tecrübeli oyuncu, geleceğiyle ilgili henüz karar vermediğini dile getirdi.

Mehmet Özcan: "O sözleşme verilmemeliydi, gözlerimle gördüm, senden daha mı iyi Galatasaraylı?"

Galatasaray muhabiri Mehmet Özcan, A Spor yayınında Arda Turan ile ilgili yorumlar yaptı.

Özcan’ın açıklamaları şu şekilde:

-GÖZLERİMLE GÖRDÜM-

“Geçen sene iyi-kötü Galatasaray’a katkı verdi ama bu sene Arda Turan’a o kontrat verilmemeliydi. Takıma saha içinde bir şey veremedi. Saha dışı kısmında ise Fatih Terim döneminde gözlerimle gördüm. Cezalı ya da sakat olduğu maçlarda Anadolu deplasmanlarına gelen Arda Turan, Göztepe maçına gelmedi. Bunu niye söylüyorum? Muslera geldi. Muslera, senden daha mı iyi Galatasaraylı?”

-MUSLERA, SOYUNMA ODASINDA İZİN İSTEDİ-

“Muslera’nın o maça niye geldiğini de hatırlatayım. Torrent’ten soyunma odasında izin istedi, maç kadrosunda yoktu. ‘Maç konuşmasını ben yapmak istiyorum’ dedi ve ‘Bu maçı çıkın, Omar için oynayın’ dedi. Omar, 14 ay sonra sahalara dönmüştü. Sen şimdi İzmir’e gelmiyorsun.”

-TORRENT, KISASA KISAS YAPMADI-

“Fatih Terim’le görüşebilirsin ama o yansıyan fotoğraf sonrası Torrent’in kısasa kısas yaptığını da düşünmüyorum. Arda, çok iyi bir insan ama hataları çok oldu. Zamanlama olarak Fatih Terim ile gülümseyen fotoğraf olmaz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2022, 22:12
YORUM EKLE