Mehmet Özdilek: "Galatasaray'da çok etkisi olacak, 'Ben iyi futbolcuyum' diyor"

Galatasaray, Samsunspor'u 4-2 mağlup ederek namağlup yoluna devam etti.

Mehmet Özdilek: "Galatasaray'da çok etkisi olacak, 'Ben iyi futbolcuyum' diyor"

TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özdilek'in açıklamaları şu şekilde:

"KEREM, İKİ TANE İNANILMAZ GOL ATTI"

"Milli takım araları bazen kötü olabiliyor. İlk 45 dakika Galatasaray istediği gibi oynadı. Kopenhag maçı da var. Kerem Aktürkoğlu, iki tane inanılmaz gol attı. İlkinde Okan'ın hatası da var ama ikisi de iyi goldü."

"BİR ANDAN SKOR 3-2 OLDU"

"Abdülkerim'in klasikleşmiş golleri var artık. Samsunspor da iyi tercihlerle skoru bir anda 3-2'ye getirdi. Hüseyin Eroğlu'nu da tebrik etmek lazım."

"ZIYECH, 'BEN İYİ FUTBOLCUYUM' DİYOR"

"Ziyech ile birlikte Galatasaray topu daha çok ileride tutuyor. İlerleyen haftalarda çok etkisi olacak. Her yönden 'Ben iyi futbolcuyum' diyor."

"İKİSİ ÇOK İYİ OYNADI"

"Kerem Demirbay ve Torreira, çok iyi oynadı. Mertens ve Kerem de aynı şekilde. Galatasaray bıraktığı yerden devam ediyor."

"FORMAYI KAPTIRAN BİR DAHA ZOR ALIR"

"Formayı bir kere kaptırdın mı bir daha alman zor olur. Yedek kulübesi çok kaliteli oyunculardan oluşuyor."

"GALATASARAY FORMASI KİMSENİN TAPULU MALI DEĞİL"

"Kerem Aktürkoğlu, kendini geçen seneye göre daha çok geliştirdi. Kadroda henüz sahneye çıkmayan oyuncular var. Zaha gelecek, Bakambu var. Tete'nin performansı artacak. Bunlar Kerem Aktürkoğlu'nu biraz daha geliştirecek. Tek düşüncesi hep Icardi, bunları biraz daha geliştirmesi lazım. Reelde iyiye giden bir Kerem var. Onun iyi oynaması Milli takım adına da iyi bir durum. Galatasaray forması kimsenin tapulu malı değil. Kim iyiyse o oynar. Bir süre sonra yerli oyuncular da oynamak isteyecek. Güçlü olan oyuncular oynacak, iyi oynamazsa arkasında rakipleri var. Kerem Aktürkoğlu rakip ceza sahasına çok fazla girdi ve çabasının da karşılığını aldı. Bu da onu farklı yere getirdi."

"ICARDI'NİN MÜTHİŞ DEVAMLILIĞI VAR"

"Forvetin birinci işi gol atmak. Icardi golünü attı, bütün topları kazandı. Oyun içinde müthiş devamlılığı var. Bu tür oyuncuların hava toplarında kaybetme şansı yok. Icardi hava topuna çıktığı zaman kenar oyuncuların muhakkak koşu yapması lazım." ifadelerini kullandı.

APP STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

PLAY STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2023, 14:10
YORUM EKLE