Menajer Erkut Söğüt: "Galatasaray, transfer koşullarını sordu"

Gösterdiği performans ile dikkat çeken Kasımpaşa kalecisi Ertuğrul Taşkıran, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesine girdi. Oyuncunun menajeri açıklama yaptı.

Menajer Erkut Söğüt: "Galatasaray, transfer koşullarını sordu"

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefinden uzak kalan 2 ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray, gelcek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Transfer sezonunda da karşı karşıya gelerek, mücadele edecek olan taraflar, Kasımpaşa'nın tecrübeli file bekçisi Ertuğrul Taşkıran'ın peşinde.

Fenerbahçe'den sonra Galatasaray da ilgileniyor

Kasımpaşa'da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Ertuğrul Taşkıran, Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'ın da transfer listesine girdi.

Ertuğrul Taşkıran'ın yanı sıra Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun da temsilciliğini yapan Erkut Söğüt, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Söğüt'ün açıklamaları şu şekilde:

"Kasımpaşa bu konuda belirleyici... Ertuğrul'un 1 yıl daha sözleşmesi var. Gelecek teklifleri elbette ki Kasımpaşa değerlendirir.  Biz nerede olursa olsun Ertuğrul'un en iyi performası sergilemesini isteriz. Transferde kulüp kararını verip, söz bize geldiğinde, oyuncunun daha çok süre alabileceği seçeneklere bakarız. Ertuğrul 31 yaşında..."

"Galatasaray ve Fenerbahçe Ertuğrul'un transfer koşullarını sordu"

"Galatasaray, Ertuğrul'un transfer koşullarını sordu. Bir fikir teatisi oldu. Aynı şekilde Fenerbahçe de Ertuğrul'un transfere nasıl baktığını ve transfer koşullarını sordu"

"Harry Potter" Kerem

Erkut Söğüt, Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'daki geleceği ve Harry Potter imajından da bahsetti. Söğüt, şu açıklamayı yaptı: "Kerem Adana Demirspor maçından sonra çok enterasan bir açıklama yaptı. 'Niye Harry Potter gol sevincini yapmadın?' diye sordular. 'Kendi performansımdan memnun değildim' dedi. Kerem inanılmaz kendini bilen bir futbolcu. 'Hak etmedim bu şovu yapmayı' diyor. Daima kendini geliştirmek isteyen bir futbolcu."

"Kerem ile beraber oluşturduğumuz bir proje"

"Harry Potter imajında Erkut Söğüt'ün yönlendirmesi var mı?" sorusunu ise Erkut Söğüt şöyle yanıtladı: "Bu bir ekip işi. Hiçbir zaman benim fikrim demem. Kerem ile beraber oluşturduğumuz bir proje. Marka oluşumunda İngiltere ve Amerika'da çalışan arkadaşlarımıza sorduk. Çok profesyonel bir çalışma. Bunun için uzmanlarla çalışmak lazım."

"İngiltereye sıçradı, Türkiye'ye de gelecek"

"Futbolcular ile bunun üzerinde çalışıyorum. Saha içi önemli ama saha dışı da önemli. Futbolcuların buna da önem vermesi lazım. Bugün NBA hakkında konuşulduğunda oyuncu ligi deniyor. Bu İngiltere'ye de sıçradı, Türkiye'ye de gelecek. İleride bir futbolcu, marka olmaktan, saha içinden daha çok kazanacak."

"Genellikle oyuncular 7-8 sene oynuyor. Markalaşma ileride faydası olacaktır. Mesut'un da markalaşması Los Angeles'ta başladı. Mesut çok üst rakamlar kazandı futbolda. Ama markalaşması da inanılmaz bir yere geldi. Şu an 7 tane lisans sözleşmesi var. Biz oyuncuyu lisanslıyoruz. Bir sporcu artık kendi markasını 3. şirketlere lisanlayacak ve her satıştan para kazanacak."

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2022, 15:38
YORUM EKLE