Menajer Necdet Ergezen: "Galatasaray ile görüşmelerimiz çok olumlu ilerliyor"

Galatasaray'da Yunus Akgün ve Aanholt'un durumlarında sıcak gelişme yaşanıyor. Glasgow Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz ise Türkiye'ye geri dönecek mi?

Menajer Necdet Ergezen: "Galatasaray ile görüşmelerimiz çok olumlu ilerliyor"

Galatasaray'da bu sezon eleştirilen isimlerinden Patrick van Aanholt ile Avrupa kulüplerinin transfer radarında olan Yunus Akgün'le ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Glaskow Rangers'ta forma giyen Rıdvan Yılmaz'ın da Beşiktaş'a döneceği ya da Galatasaray'a transfer olacağı iddialarıyla ilgili oyuncunun temsilcisi Necdet Ergezen, Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

Galatasaray forması giyen Yunus Akgün, geçen sezon Adana Demirspor'daki performansını aratıyor. Önceki sezonu 9 gol 17 asist gibi harika bir istatistikle kapatan Yunus, bu sezona ise tutuk başladı. Akgün'ün temsilcisi Necdet Ergezen ise genç futbolcunun Galatasaray'la sözleşme yenilemek konusunda hiçibir sorun yaşamadığını söyledi. 

"Yunus Akgün'ün tek gündemi var"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Ergezen, ''Galatasaray'la karşılıklı iyi niyet çerçevesinde görüşmelermiz devam ediyor. Bunlar bir süreç, sözleşme süresi ve diğer detaylar konusunda görüşmelerimiz çok olumlu ilerliyor. Yunus'la ilgilenen takımlar her zaman var; ama ne bana ne de kulübe gelen bir teklif var. Bundan bağımsız olarak Yunus'un tek gündemi var, o da sözleşme yenilemek ve takımına faydalı olmak. Bunun dışında bir şey düşünmüyoruz. Lig yeniden başlamadan kontrat uzatma konusu tüm detayları çözülmüş olur diye düşünüyorum'' dedi. 

Rıdvan Yılmaz, Süper Lig'e dönecek mi?

Rıdvan Yılmaz'ın da temsilcisi olan Necdet Ergezen, Glaskow Rangers'ta forma giyen futbolcunun Beşiktaş'a döneceği ya da Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları ile ilgili, ''Rıdvan başarılı bir rehabilitasyon süreci geçirdi, Dünya Kupası'ndan sonra oynamaya başlar diye düşünüyorum. Biz Rıdvan'ın yurtdışına trasferini 6 ay sonra Türkiye'ye dönsün diye yapmadık. İddialar asılsız. Rıdvan kesin olarak Glaskow'da devam edecek'' şeklinde konuştu. 

Aanholt, Galatasaray'dan ayrılacak mı?

Öte yandan Patrick van Aanholt'un temsilcisi ile Galatasaray arasında sözleşme feshi konusunda herhangi bir görüşme olmadığı öğrenildi. Aanholt, İstanbul'da ailesi ile birlikte mutlu olduğunu ve Galatasaray'dan ayrılmaya niyeti olmadığını söylüyor. Hollandalı sol bekin Galatasaray'dan ayrılmaya niyeti yok. 

Patrick van Aanholt, Galatasaray'dan yılda 1.8 milyon Euro kazanıyor. Geçen sezondan alacağı olduğu iddia edildi.

Yıldız oyuncu, Galatasaray'ın oynadığı son 6 karşılaşmada forma şansı bulamamıştı.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2022, 01:28
YORUM EKLE