Menajer Uğur Avadan: "Galatasaray, Konyaspor'la temasa geçmiş olabilir"

Geride kalan sezonda Konyaspor'da gösterdiği performansla transferin gözdesi haline gelen Abdülkerim Bardakçı, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'ın da gündeminde.

Menajer Uğur Avadan: "Galatasaray, Konyaspor'la temasa geçmiş olabilir"

Konyaspor'da gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen ve transferde adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan tecrübeli savunma oyuncusunun temsilcisi Uğur Avadan önemli açıklamalar yaptı. 

"Hangi kulüp bonservis sorunu çözerse mutlu sona ulaşır"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Avadan, Abdülkerim ile ismi geçen bütün takımların Konyaspor'la görüştüğünü belirterek, "Öncelikli konu bonservis meselesini çözmek. Ben çözüleceğine inanıyorum. Hangi kulüp çözerse sonuca ulaşacak. Konyaspor anlaştıktan sonra biz konuşuruz." dedi.

"Abdülkerim'in transfer ihtimalini yüksek görüyorum''

Konyaspor'un başkanı Fatih Özgökçen'in Abdülkerim Bardakçı için transfer görüşmeleri yaptığı belirten Uğur Avadan, "Görşmelerin iyi gittiğini biliyorum. Beşiktaş'ın resmî bir teklifi oldu. Müzakereler devam ediyor. Galatasaray da Konyaspor'la temasa geçmiş olabilir. Galatasaray'da seçim süreci var. Ama gelecek haftadan itibaren yeni yönetim transfer operasyonlarını sonuçlandırmaya çalışacaktır. Abdülkerim'in takımdan kalmasından çok transfer ihtimalini daha yüksek görüyorum'' dedi.

Domagoj Vida, hangi takıma transfer olacak?

Avadan, Beşiktaş'la sözleşme yenileme konusunda anlaşma sağlayamayan Hırvat stoper Domagoj Vida'nın geleceğiyle ilgili olarak ise ''Vida, Beşiktaş'ta harika bir 4 buçuk yıl geçirdi. Galatasaray'la ilgili bir gelişme olmadı. Vida yurt dışında oynamayı istiyor. İtalya, Fransa ve Arap yarımadasından teklifler aldık. İtalya'da 4-5 takımın teklifi var. Bunların bazıları kalburüstü kulüpler' şeklinde konuştu. 

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2022, 01:29
YORUM EKLE