Mesut Özil kafayı taktı! Sürekli bir araya geliyor ve Galatasaray’dan koparacak!

Mesut Özil'in de menajerliğini yapan ve onun kariyerinde büyük pay sahibi olan Erkut Söğüt, Galatasaray'lı Kerem Aktürkoğlu için de benzer bir gelecek planlaması yapıyor. Her fırsatta Mesut ve Kerem'i bir araya getiriyor.

Mesut Özil kafayı taktı! Sürekli bir araya geliyor ve Galatasaray’dan koparacak!

Kerem Aktürkoğlu ile Galatasaray arasında bir anlaşma yok. Anlaşmaya yaklaşma bile yok. Kerem’în menajeri Erkut Söğüt, oyuncusu için 30 milyon TL’de diretirken sarı-kırmızılıların maksimum rakamı 20 milyon TL olarak görünüyor.

MESUT ÖZİL'İN İZİNDEN YÜRÜYECEK

Kerem’deki en büyük sıkıntı ise yıllarca Mesut Özil’in menajerliğini yapmış olan Söğüt’ün, Kerem’e de benzer bir kariyer planı hazırlaması.

ERKUT SÖĞÜT ÖZEL OLARAK İLGİLENİYOR

Mesut’un markasının yaratılmasında ciddi bir pay sahibi olan Söğüt, Kerem için de “Harry Potter” karakteri üzerinden “büyücü” kariyer planı hazırlıyor. Bu yüzden Kerem, Söğüt’ün istediği gol sevincini yapıyor. Söğüt’ün istediği gözlükleri takıyor.

SÖĞÜT, MESUT İLE KEREM'İ HER FIRSATTA BİR ARAYA GETİRİYOR

Kerem’in “tutor”u ise Başakşehir forması giyen Söğüt’ün dünyaca ünlü bir menajer olmasını sağlayan Mesut Özil. Her uygun zamanda Söğüt, Mesut ile Kerem’i bir araya getiriyor.

Dünya yıldızı Mesut büyük bir potansiyeli olduğuna inandığı Kerem’e doğrularından ve yanlışlarından bahsediyor. Aynı hataları Kerem’in yapmaması için yol gösteriyor.

Mesut’un ve Söğüt’ün üzerinde sürekli durduğu konu ise Türkiye Süper Ligin bir oyuncunun dünya yıldızı olması için yeterli olmayacağı... Kerem’in Mesut gibi bir dünya yıldızı olması için öncelikle Premier Lig gibi bir lige atılması ve orada kendini göstermesi.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2022, 01:03
YORUM EKLE