Mesut Yıldırım: "Düğünü için İstanbul'a geldi, Erden Timur'la transfer görüşmesi yaptı"

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur’un Bayern Münih, Liverpool ve Juventus gibi devlerin ardından Dortmund’a geçen 29 yaşındaki ön libero Emre Can ile İstanbul’da görüştüğü belirtildi.

Mesut Yıldırım: "Düğünü için İstanbul'a geldi, Erden Timur'la transfer görüşmesi yaptı"

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak kadro için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündeme gelen son isim, Emre Can

DÜĞÜNÜ İÇİN GELDİ, ERDEN TİMUR'LA GÖRÜŞTÜ

Son yıllarda Alman futbolunun yetiştirdiği en önemli Türk oyuncular arasında yer alan 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun Çırağan Sarayı’ndaki düğünü için geldiği İstanbul'da, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ile bir araya geldiği öğrenildi.

Alman Milli Takımı'nda da düzenli oynayan (41 maç 1 gol) Emre Can'ın Borussia Dortmund ile kontratı Haziran 2024'te sona erecek.

KULÜBÜYLE MASAYA OTURULACAK

Asıl bölgesi ön libero olan, stoperde ve merkez orta sahada 8 ve 10 numarada da oynayabilen Emre Can'ın ikna edilmesi durumunda Alman kulübü ile masaya oturulacak.

7 MİLYON EURO MAAŞ ALIYOR

Deneyimli futbolcu Borussia Dortmund'dan 7 milyon Euro dolayında maaş alıyor. Cimbom'un mali yapısına uygun bir bedelle Türk asıllı Alman futbolcuyu kiralamayı planlıyor.

DEV KULÜPLERDE OYNADI

Bayern Münih altyapısında yetişen; Bayer Leverkusen'in ardından Liverpool ve Juventus'ta top koşturan Emre, Temmuz 2020'de 25 milyon Euro bedelle Dortmund'a gitmişti.

Kaynak: Mesut Yıldırım / Sözcü

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2023, 00:29
YORUM EKLE