Metin Akpunar: "Kiminle konuşursak 'Galatasaray' dedik ve sonunda oldu"

Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile eşleşen GMG Kastamonuspor, karşılaşma öncesinde hazırlık çalışmalarına başladı. Çift antrenmanla karşılaşmaya hazırlanan futbolcular, Galatasaray ile eşleştikleri için heyecanlı olduklarını söyledi.

Metin Akpunar: "Kiminle konuşursak 'Galatasaray' dedik ve sonunda oldu"

Türkiye Kupası’nda 3. tur elemeleri için yapılan kura çekiminde Galatasaray ile eşleşen GMG Kastamonuspor, Nef Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma öncesinde, hazırlıklarına başladı.

Kura çekiminin ardından Trabzon deplasmanında 1461 Trabzon Futbol Kulübü ile karşılaşan ve mücadeleden 1-1’lik skorla ayrılarak 7 haftalık yenilmezlik serisini sürdüren GMG Kastamonuspor, 9. hafta mücadelesinde Gazi Stadyumu’nda Adıyaman Futbol Kulübü’nün ağırlayacak.

GMG Kastamonuspor, çift antrenmanla hem Adıyaman Futbol Kulübü hem de Galatasaray maçına hazırlanıyor. Teknik Direktör Metin Akpunar, Galatasaray ile eşleştikleri için mutlu olduklarını söyledi.

"GMG Kastamonuspor takımını en işi şekilde temsil edeceğiz"

Türkiye’nin en büyük camialarından bir tanesine karşı oynayacaklarına dikkat çeken GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Metin Akpunar, “Kiminle konuşursak 'Biz, kuradan Galatasaray’ı çekeceğiz, biz Galatasaray’ı çekeceğiz' diyerek sonunda Galatasaray ile eşleştik. Bu kuradan dolayı çok mutluyum. Hem teknik heyet adına hem de takımdaki oyuncularımızın gelişimi adına bizim için müthiş bir tecrübe olacağı kanaatindeyim. GMG Kastamonuspor takımını en işi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

"DÜNYA ÇAPINDA OYUNCULARI VAR"

Galatasaray ile oynayacakları için heyecanlı olduklarını dile getiren Akpunar, “Kuradan hemen sonrasında hem sosyal medyadan hem de takım içerisinde ciddi bir heyecan uyandırdı. Kolay değil, dünya çapında oyuncuları var. Hem Türkiye kupasını hem de ligi kazanmış bir hocaları var. Türkiye’nin en iyi statlarından bir tanesinde oynayacağız. Bu hem teknik heyet için hem de futbolcular için müthiş bir fırsat. Bizlerde bunu en iyi şekilde değerlendiririz inşallah.

"HADDİMİZİ BİLEREK OYNAYACAĞIZ"

"Kendi haddimizi bilerek oynayacağız. Ama bizim buradaki amacımız şu: Bazen bir sezon müthiş bir futbol oynarsın ama bu tarz maçlarda kendinizi gösterebilirsiniz. Genç oyuncularımız var. Özellikle onlar için bir fırsat olarak değerlendiriyorum. GMG Kastamonuspor, daha öncesinde de Galatasaray ile eşleşmiş bir takım. Bizim amacımız burada futbolun doğrularını en işi şekilde sergilemek” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2022, 10:35
YORUM EKLE