Metin Karabaş: "En ciddi teklifi Galatasaray yaptı, oyuncuya baskı arttırıldı"

Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler yaşanmaya başladı.

Metin Karabaş: "En ciddi teklifi Galatasaray yaptı, oyuncuya baskı arttırıldı"

Galatasaray muhabiri Metin Karabaş, Tivibu Spor yayınında transfer gündemine dair önemli bilgiler aktardı.

Karabaş'ın açıklamaları şu şekilde:

-DEPAY'A EN CİDDİ TEKLİF GALATASARAY'DAN-

"Galatasaray'ın önümüzdeki sezon forvetleri tamamen değişecek. Galatasaray, en azından iki santrfor almak istiyor. Depay, sezon başında gündeme gelmişti. Galatasaray, girişimlerini sürdürüyor ve oyuncuya baskısını artırmış durumda. Sezon başında oyuncu çok olumsuzdu ama şu ana kadar en ciddi teklifi Galatasaray yaptı. Böyle giderse ivmesi Galatasaray'a yönelecektir."

-DEMBELE TRANSFERİ YAZA KALDI-

"Lyon, Ocak ayında Dembele'yi bedelsiz göndermiyor. Galatasaray, oyuncuyla çok önemli aşamaya geldi. Birçok takımın ciddi anlamda girişimleri var. Başka bir takım teklifte öne geçerrse tablo değişebilir. Ancak gelinen nokta çok pozitif. Sadece yaza kaldı diyebilirim. Oyuncu elini ve pazarlık şansını güçlendirmek istiyor. Galatasray, Deniz Undav için de girişimlerini sürdürüyor. Cengiz Ünder de Ocak ayında tekrar gündeme gelecektir."

-BOOMEN TRANSFERİ GERÇEKLEŞEBİLİR-

"Branco van den Boomen da Galatasaray'ın radarında. Toulouse'da oynayan orta saha oyuncusu. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Galatasaray, bu transferi de gerçekleştirebilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2022, 13:27
YORUM EKLE