Metin Karabaş: "Galatasaray anlaşmaya çok yakın, 2 Şubat gecesine kadar yetiştirmek istiyorlar"

Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanırken her an önemli görüşmeler yapılıyor.

Metin Karabaş: "Galatasaray anlaşmaya çok yakın, 2 Şubat gecesine kadar yetiştirmek istiyorlar"

Galatasaray muhabiri Metin Karabaş, Vole Plus Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyke ilgili bilgiler aktardı.

Karabaş'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, RIDVAN YILMAZ İÇİN ANLAŞMAYA ÇOK YAKIN"

"Galatasaray, Rıdvan Yılmaz için Rangers ile anlaşmaya yakın. Arada 1 milyon Euro'luk bir fark kaldı. Galatasaray, bu transferi 2 Şubat gecesine kadar yetiştirmek istiyor. Çünkü Avrupa listesine ekleyecek. Alternatif olarak Acuna ve Tagliafico isimleri var. Sol beke iki transfer olursa da şaşırmam."

"ASSIGNON TRANSFERİNİN SONUÇLANMA İHTİMALİ YÜKSEK"

"Sağ bek için de Galatasaray, son güne kadar Zeki Çelik konusunda bir fırsat koavalayacaktır ama oyuncunun Türkiye'ye gelme isteği yok. Bu da tranasferi daha da zorlaştırdı. Assignon ismi öne çıktı. Okan Buruk da listelerinde olduğunu söylemişti ve bu transferde yoğunlaşılıp sonuçlanma ihtimalini yüksek görüyorum." 

"LEO DUBOİS İÇİN BAŞAKŞEHİR'İN ÜCRET TALEBİ VAR"

"Galatasaray, Leo Dubois'i de geri istiyor Oyuncu, dönmeye sıcak. Başakşehir'in bir ücret talebi var. Orta yol bulunmaya çalışılıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2024, 14:11
YORUM EKLE