Metin Karabaş: "Galatasaray iki yıldızla anlaşma sağladı"

Galatasaray, transferde önümüzdeki haftayı bir hayli yoğun geçirecek.

Metin Karabaş: "Galatasaray iki yıldızla anlaşma sağladı"

Galatasaray , transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Özellikle Sarı-Kırmızılılar, forvet transferinde hareketli bir hafta geçirmeye hazırlanıyor. Galatasaray Yönetimi, transferi konusunda anlaşma sağladığı iki ismin kulüpleriyle gerçekleştirilecek görüşmelerde bonservislerini almayı planlıyor. 

Aslan’da forvet haftası

Galatasaray, Moussa Dembele ve Deniz Undav transferleri için harekete geçiyor. Sarı-Kırmızılılar, transferde önümüzdeki haftayı bir hayli yoğun geçirecek. Moussa Dembele ve Deniz Undav ile söz kesen Galatasaray Yönetimi, her iki oyuncunun kulübüyle de görüşerek bonservislerini almaya çalışacak. Seferovic ve Gomis’e ise yol göründü. 

Ocak ayında başlayacak ara transfer dönemi için kolları erken sıvayan Galatasaray'da, girişimler tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, özellikle önümüzdeki haftayı bir hayli yoğun geçirecek. Yönetimin teknik heyetle verdiği ortak karar, hücum hattına biri yerli, diğeri yabancı iki forvet takviyesi yapabilmek. Gündemin ilk sırasındaki isim Moussa Dembele...

Kulübü Lyon'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 26 yaşındaki futbolcuyla söz kesen Sarı-Kırmızılılar, bonservis pazarlıklarını başlatmak üzere Fransızlarla masaya oturacak.

Kiralama formülü de masada

Dembele'yi ocak ayında uygun bir bonservis bedeliyle renklerine bağlamak isteyen Galatasaray Yönetimi'nin, yerli forvet arayışındaki ilk tercihi ise Deniz Undav olacak. İngiltere'de Brighton forması giyen 26 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 2026'ya kadar mukavelesi bulunuyor. Ancak Deniz'in Galatasaray'da oynama isteği, transfer görüşmeleri sırasında Sarı-Kırmızılı yönetimin elini güçlendirecek. Deniz'i satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak da masadaki seçenekler arasında yer alıyor.

Seferovic'i bekliyorlar

Mevcut kadrodaki yabancı forvetlerden ikisiyle de yolların ayrılma ihtimali çok yüksek. Bilindiği üzere Galatasaray Yönetimi, Haris Seferovic'in kiralık kontratını feshetmek üzere menajeriyle ilk teması kurdu. İsviçreli santrfor Dünya Kupası'ndan döndüğünde süreç daha da netleşecek. Ancak Okan hoca, en azından ara transfer dönemi açılana kadar Seferovic'ten faydalanmayı planlıyor.

Gomis'e de onay verdiler

Arap kulüplerinden transfer teklifleri alan Bafetimbi Gomis'in de gidişine yönetimden onay çıktı. Dembele ile Deniz Undav transferlerinin gerçekleşmesi durumunda, Seferovic'le birlikte Gomis de gönderilecek. Sarı-Kırmızılılar, sezonun ikinci yarısına Icardi, Dembele ve Deniz üçlüsüyle devam etmenin hesapları içerisinde.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022, 17:44
YORUM EKLE