Metin Karabaş: "Galatasaray'ın 1 numaralı adayı, bu hafta bir kez daha görüşme yapılacak"

Transferde önceliği sol bek takviyesine veren ve bir süredir temaslarını sürdüren Galatasaray, hedefindeki ismin kulübü ile bu hafta bir görüşme daha gerçekleştirecek.

Metin Karabaş: "Galatasaray'ın 1 numaralı adayı, bu hafta bir kez daha görüşme yapılacak"

Galatasaray'da gözler, sol beke yapılacak takviyeye çevrilmiş durumda.

Teknik direktör Okan Buruk’un, “Transferde önceliğimiz sol bek. Çünkü bu bölgede eksiğiz” sözlerinin ardından Galatasaray’da bu pozisyona yapılacak takviye için temaslar sıklaştırıldı.

1 NUMARALI ADAY RIDVAN YILMAZ

Cim Bom’un savunmanın solundaki 1 numaralı adayı hala Rıdvan Yılmaz.

İKNA EDİLMİŞTİ

EURO 2024’te A Milli Takım forması giymek isteyen 22 yaşındaki futbolcu, bir süre önce yapılan görüşmelerde ikna edilmişti. Hatta genç oyuncudan kulübü Rangers’a da baskı yapması bekleniyordu. Ancak İskoçlar’ın bu transferde kiralama formülüne sıcak bakmayıp bonservis konusunda diretmesi süreci zora sokuyordu.

BİR GÖRÜŞME DAHA YAPILACAK

Sarı Kırmızılı yetkililer, Rangers’ı kiralama teklifine ikna etmek üzere bu hafta bir görüşme daha gerçekleştirecek. Ancak Galatasaray cephesi, anlaşmaya zorunlu satın alma maddesi ekletmek istemiyor.

Bir opsiyon olacaksa bile bunun belirli performans ve istikrar şartına bağlı olması düşünülüyor. Rangers’a yapılacak yeni teklifte de bu detaylar üzerinde durulacak.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2024, 10:02
YORUM EKLE