Metin Karabaş: "Galatasaray prensip anlaşması sağladı, transferler üst üste gelecek"

Takımdaki birçok bölgeyi güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray’ın önceliği sol, sağ bek ve orta saha... Yönetim ile teknik heyet transfer konusunda ortak hareket ediyor.

Metin Karabaş: "Galatasaray prensip anlaşması sağladı, transferler üst üste gelecek"

Galatasaray’da transfer için düğmeye basıldı. Yeni yılla birlikte Sarı-Kırmızılılar bombaları üst üste patlatmaya hazırlanıyor.

PRENSİP ANLAŞMALARI SAĞLANDI 

Yönetim ve teknik heyetin belirlediği geniş çaplı liste doğrultusunda birçok kulüple ve oyuncuyla görüşmeler yapıldı, bazılarıyla prensip anlaşmaları sağlandı, bir taraftan da daha iyi seçenekler üzerinde duruluyor.

FLORYA'YA İNDİRMEYİ HEDEFLİYOR 

Ancak yönetim bu kez vakit kaybetmeden Okan Buruk’un kadrosunda görmek istediği oyuncuları Florya’ya indirmeyi hedefliyor.

ANGELINO İÇİN GERİ SAYIMA GEÇİLDİ 

Aslan’da takviye önceliği olan bölgelerin başında sol bek geliyor. Artık Angelino’nun Leipzig’e geri gönderilmesi için geri sayıma geçildi.

SOL BEKTE İLK HEDEF SPİNAZZOLA 

Onun yerine düşünülen ilk oyuncu, Roma ile sözleşmesi bitecek olan Spinazzola.

BONSERVİSİ UYGUN OLURSA... 

İtalya Milli Takımı’nda da oynayan tecrübeli savunmacı, bonservis bedelinin uygun olması halinde transfer edilecek.

RIDVAN YILMAZİ ÇİN RANGERS'IN TAVRI BELİRLEYİCİ OLACAK 

Yerli isimlerden Rıdvan Yılmaz da sol bek adayları arasında yer alıyor. Kulübü Rangers’ın tavrı, bu transferde belirleyici olacak.

BAŞKA 3 ADAY DAHA VAR

Tarzı Boey’ye benzetilen Locko, frikik golleriyle dikkat çeken Polonyalı Wdowik ve son olarak Portekiz’deki performansıyla dikkat çeken Leonardo Lelo da savunmanın soluna düşünülen diğer adaylar.

NDOMBELE, HAYAL KIRIKLIĞI

Galatasaray’ın transferde çok ciddi bütçeler ayırdığı bir diğer bölge ise orta saha. Sarı-Kırmızılılar sezon başından bu yana Ndombele’nin performansından memnun değildi.

SÖZLEŞMESİNİN FESHİ KONUŞULUYOR 

Fransız futbolcunun son dönemde adı kadroda bile geçmiyordu. Onun da tıpkı Angelino gibi kiralık kontratının feshi gündemde.

SERGİO OLİVEİRA 3 AY YOK 

Takımdaki bir başka 8 numara Oliveira da sakatlandı ve 3 ay takımdan ayrı kalacak.

YENİ GÜNDEME GELEN İSİMLER VAR 

Dolayısıyla orta saha transferinde çok sayıda aday belirlenmiş durumda. Yaz başından bu yana görüşülen oyuncularla birlikte, yeni gündeme gelen isimler de var.

SALİH ÖZCAN İLK SIRAYA KOYULDU

Ancak Okan Buruk hem ligdeki yerli rotasyonunda işini kolaylaştırması hem de oyun planına yatkınlığı açısından Salih Özcan’ı ilk sıraya koymuş durumda.

ASLAN'A GELMEK İÇİN YEŞİL IŞIK YAKTI 

Milli futbolcunun Galatasaray’a yeşil ışık yaktığı, kulübü Dortmund’la da görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor.

GENÇ OYUNCULAR DA GELECEK 

Yönetim eş zamanlı olarak listedeki yabancılarla da temas halinde. Ara transfer dönemi açıldıktan sonra Galatasaray’a yetenek ve maliyet açısından en uygun oyuncu veya oyuncular kimse, onların takviyesi gerçekleşecek.

SACHA BOEY'NİN ARKASINA YERLİ İSİM.

Elinde Sacha Boey dışında sağ beki kalmayan SarıKırmızılılar buraya da transfer yapacak. Fransız futbolcunun satılma ihtimalinden bağımsız olarak, bu pozisyona yerli bir isim takviyesine artık neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

MOURİNHO KADRODA DÜŞÜNMÜYOR 

Liste başında ise Roma’dan Zeki Çelik var. Son dönemde formasını kaybeden ve Mourinho’nun yeni yılda kadroda düşünmediği İtalyan basını tarafından dile getirilen Milli futbolcu için bir süredir girişimler devam ediyor.

AYRILACAK OYUNCULAR DA VAR 

Diğer taraftan sezonun ikinci yarısında Galatasaray kadrosunda düşünülmeyen veya iyi teklifler alan bazı oyuncularla ilgili de önümüzdeki günlerde daha net kararlar alınacağı belirtiliyor.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2024, 00:42
YORUM EKLE