Metin Karabaş: "Galatasaray son teklifini yaptı, Galatasaray'a göz kırptı"

Galatasaray’ın Mauro Icardi’ye son teklifi belli oldu. Sarı kırmızılılar, Arap kulüplerinin astronomik tekliflerde bulunduğu 30 yaşındaki Arjantinli santrfora teklifini yaptı ve artık beklemeye geçti.

Metin Karabaş: "Galatasaray son teklifini yaptı, Galatasaray'a göz kırptı"

Bir süredir Mauro Icardi transferi için sponsor arayışında olan Galatasaray yönetimi, mutlu sona ulaşmak üzere. Arjantinli yıldızla son bir görüşme daha yapan sarı kırmızılı kulübün yeni teklifini ilettiği öğrenildi.

SON SÖZÜNÜ TATİL SONRASI SÖYLEYECEK

Bir yandan Suudi Arabistan kulüplerinin yıllık 20-30 milyon Euro arasındaki tekliflerini değerlendiren Icardi, diğer taraftan ailesiyle birlikte yaptığı tatile de devam ediyor. Icardi’nin son sözünü, tatil sonrasında söyleyeceği ifade ediliyor.

HEDEF TEMMUZ SONU

Galatasaray cephesinde ise sabırsızlık söz konusu. Teknik direktör Okan Buruk, “Icardi ayın 25’inde sahada olabilir” diyerek beklentisini dile getirdi.

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’na hazırlanan Cim Bom’da santrfor krizi yaşanırken, Icardi’nin Temmuz ayı sonundaki maçlara yetişmesi durumunda teknik heyet rahat bir nefes alacak. Mevcut kadroda ileri uçta oynayabilen tek isim Barış Alper Yılmaz. Okan hoca ise sahaya mutlaka direkt bir santrforla çıkmak istiyor.

BİNLERCE MESAJ YAZILIYOR

Bu arada Galatasaray taraftarı da en az yöneticiler kadar bu transfer için mesai harcıyor! Mauro Icardi’nin tüm sosyal medya hesaplarına, her gün binlerce mesaj yağıyor.

Güney Amerikalı yıldızın da sürekli olarak Galatasaray taraftarına özel mesajlar vermesi, sarı kırmızılı ürünlerle olan paylaşımları, Cim Bom’a göz kırptığı şeklinde yorumlanıyor.

SON TEKLİF 8 MİLYON EURO

Şampiyonlukta en büyük katkılardan birini veren Icardi ile son bir görüşme daha yapan Sarı-Kırmızılı kulübün, senelik garanti ücret teklifini 8 milyon Euro bandına kadar çektiği öğrenildi. Artık 30 yaşındaki santrforun Galatasaray’a vereceği cevap dört gözle bekleniyor.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2023, 10:49
YORUM EKLE