Metin Karabaş: "Galatasaray, transferin son gününe kadar kovalayacak ve imza attıracak"

Kaan Ayhan’ı renklerine bağlayan Galatasaray, bir diğer milli yıldız için temaslarını sürdürüyor

Metin Karabaş: "Galatasaray, transferin son gününe kadar kovalayacak ve imza attıracak"

Transferde gaza basan Galatasaray, İtalya'dan bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor.

Kaan Ayhan'ı renklerine bağladıktan sonra Sassuolo'nun bir diğer Türk yıldızı Mert Müldür için de girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar, bu operasyonu da olumlu sonuçlandırmaya kararlı.

Galatasaraylı yöneticilerin, Mert transferini son güne kadar kovalayacağı ve 22 yaşındaki savunmacıyı bonservisiyle birlikte kulübe kazandırmak istedikleri öğrenildi.

Savunmanın her iki kanadında, hatta ön libero olarak da görev yapabilen Mert Müldür'ün transferi gerçekleşirse, Galatasaray ara dönemde savunmaya başka takviye yapmayı düşünmüyor.

Boey de satılırsa...

Avrupa devlerinin ısrarla transfer etmek istediği Sacha Boey'nin yaz döneminde takımdan ayrılması durumunda, Mert Müldür takviyesinin önemi de ortaya çıkmış olacak. Sarı-Kırmızılılar başka bir transfere ihtiyaç duymadan sağ bekte Mert'i ilk 11'e dahil edebilecek.

Genç oyuncunun kiralık kontratına satın alma opsiyonu ekletme planının en büyük nedenlerinden biri de bu.

Galatasaray, Mert Müldür'ün bonservisini maksimum 4-5 milyon Euro bandında almayı hedefliyor. Sacha Boey'nin satışı için düşünülen minimum rakam ise 15 milyon Euro civarında. İtalyan kulübüyle temaslar devam ediyor.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2023, 15:33
YORUM EKLE