Metin Karabaş: "Galatasaray vazgeçmedi ve yıldız oyuncuyla anlaşma sağladı"

Transferin son gününde takıma katılan ve performanslarıyla kısa sürede Sarı Kırmızılılar'ı mest eden iki yıldızın bonservislerini almakta zorlanan Galatasaray Yönetimi, iki oyuncuyu da 1 sezon daha kiralamak üzere düğmeye bastı.

Metin Karabaş: "Galatasaray vazgeçmedi ve yıldız oyuncuyla anlaşma sağladı"

Galatasaray'dan kiralık yıldızlar için sürpriz operasyon... Sarı Kırmızılı ekibe transferin son gününde kiralık olarak katılan Mauro Icardi ve Milot Rashica'nın önümüzdeki sezon da yola Aslan'da devam etmesi amacıyla düğmeye basıldı.

Bonservis girişimleri sonuçsuz kaldı

Fiziksel formunu bulduktan çok kısa bir süre sonra takımı sırtlamaya başlayan ve hem Beşiktaş hem de Başakşehir zaferlerinde başrol oynayan Icardi'nin bonservisiyle ilgili yapılan girişimler sonuçsuz kalınca, kulüp geri atmak zorunda kalmıştı.

PSG'nin, Arjantinli yıldızdan 30 milyon Euro gibi bir beklentisi var. Ancak Galatasaray cephesi vazgeçmedi ve 29 yaşındaki oyuncuyla tekrar görüşerek bir mutabakat sağladı. Icardi ile görüştükten sonra PSG ile tekrar temasa geçen Cim Bom, oyuncuyu 1 sezon daha kiralamak istiyor.

Yol haritasını güncelleyecek

Benzer bir süreç Rashica için de yaşanıyor. KulübüNorwich de bonservis beklentisini yüksek tutunca, Sarı-Kırmızılılar 26 yaşındaki kanat oyuncusunu da tekrar kiralama formülüne yöneldi.

Galatasaray Yönetimi'nin amacı, her iki yıldızın kulübüyle de ara transfer döneminde anlaşıp, önümüzdeki sezonu garanti altına almak.

Sarı-Kırmızılılar böylece, bu iki pozisyona sadece yerli takviyesine odaklanma yoluna gidecek. Hem Icardi'nin hem de Rashica'nın Galatasaray'da kalma isteği, Aslan'ın bu operasyondaki en büyük avantajı olacak.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2022, 01:13
YORUM EKLE