Metin Karabaş: "Okan Buruk çok beğendi, vakit kaybetmeden transfer görüşmeleri başlayacak"

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ı eleyen Sparta Prag'ın dikkat çeken ismi için transfer söylentileri başladı. 

Metin Karabaş: "Okan Buruk çok beğendi, vakit kaybetmeden transfer görüşmeleri başlayacak"

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu'nun rövanş mücadelesinde Sparta Prag'a 4-1 mağlup olarak kupaya veda etti. 

Sarı Kırmızılılar'ın Sparta Prag eşleşmesinde özellikle bek pozisyonunda yaşanan sıkıntılar dikkat çekti. Sparta Prag'ın sağ bek performansı ise fark yarattı. 

Sparta Prag'da Angelo Preciado, karşılaşmadaki ilk golün sahibi olarak takımını tur adına havaya soktu. Sarı Kırmızılılar'da ise maça sağ bek pozisyonunda başlayan Kaan Ayhan'ın 70. dakikada gördüğü kırmızı kart, skordaki çözülmenin başlangıcı oldu ve 1-1 devam eden karşılaşma kalan bölümde gelen gollerle 4-1 sona erdi.

DİKKAT ÇEKEN İSİM ANGELO PRECIADO

Sparta Prag - Galatasaray eşleşmesinin en dikkat çeken ismi kuşkusuz Angelo Preciado’ydu. 

26 yaşındaki Ekvadorlu sağ bek, her iki maçta da Aslan’ın sol kanadını darmadağın etmekle kalmadı, attığı birer golle Çek ekibinin turu geçmesinde başrol oynadı.

OKAN BURUK, ÇOK BEĞENDİ

Preciado’nun performansını en çok beğenen ise Okan Buruk oldu. 50 yaşındaki teknik adam, Güney Amerikalı futbolcuyu yeni sezon transfer listesinin ilk sırasına yazdı.

GÖRÜŞMELER BAŞLAYACAK

Sarı Kırmızılı yönetimin, hiç vakit kaybetmeden Preciado transferi için zemin arayışlarına başlayacağı hem oyuncunun menajeriyle hem de Prag yöneticileriyle görüşmelere başlayacağı öğrenildi. 

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2024, 11:47
YORUM EKLE