Metin Karabaş: "Okan Buruk görüştü ve 'İlk 11'e hazır ol' dedi"

Galatasaray'da Fatih Karagümrük maçı öncesi Mauro Icardi'nin sakatlığı konusunda önemli saatler yaşanıyor.

Metin Karabaş: "Okan Buruk görüştü ve 'İlk 11'e hazır ol' dedi"

Son idmanlara katılamayan Icardi'nin Karagümrük karşısında oynayıp oynamayacağı bugün doktorların yapacağı detaylı tetkiklerden sonra netleşecek. Sarı-Kırmızılılar'da her ihtimale karşın Bafetimbi Gomis ilk 11'de oynayacak gibi hazırlık yapıyor.

Ağrıları nedeniyle Alanya maçının devre arasında kenara alınan Icardi'nin, Karagümrük karşısında oynayıp oynamayacağı bugün netleşecek.

Beşiktaş derbisi öncesinde risk almak istenmiyor

Son idmanlardaki yerini alamayan Arjantinli yıldız, her ne kadar sahada olmayı çok istese de teknik heyet Beşiktaş derbisi öncesinde risk almak istemiyor.

Kulüp doktorları bugün Icardi'nin durumunu detaylı olarak kontrol edecek ve ardından teknik direktör Okan Buruk'a rapor iletecek. Başarılı çalıştırıcının kararına göre Icardi'nin kulübeye çekilmesi veya tribüne gönderilmesi gündeme gelecek.

Bafetimbi Gomis'e hazır ol emri

Okan hocanın, takımın 2. santrforu Bafetimbi Gomis'le bir görüşme yaparak "İlk 11'e hazır ol" talimatı verdiği öğrenildi. Ligde 8 golü bulunan Fransız santrfor, antrenmanlarda iyi bir performans ortaya koydu. Tecrübeli oyuncunun kendisini göreve hazır hissettiği ve Karagümrük karşısında şans beklediği belirtiliyor.

Barış Alper Yılmaz oynayacaktı

Buruk'un sarı kart cezalısı olmasaydı Karagümrük maçında ileri uçta Barış Alper Yılmaz'a şans vermeyi planladığı belirlendi. Genç oyuncunun yokluğunda Gomis formaya 1 adım daha yaklaştı.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2023, 01:59
YORUM EKLE