Metin Karabaş: "Okan Buruk tam not verdi, Galatasaray görüşmelere başladı"

Metin Karabaş: "Okan Buruk tam not verdi, Galatasaray görüşmelere başladı"

Uğur Çiftçi ve Güray Vural transferlerine yoğunlaşan Galatasaray'ın bekletmeye aldığı Aziz Behich'in gözü kulağı Sarı-Kırmızılı kulüpten gelecek haberde. İlk görüşmede Galatasaray'la prensip anlaşmasına varan Behich, henüz kulüplerin bonservis konusunda mutabakat sağlayamaması sebebiyle 3. aday konumuna geriledi.

Yerli sol bek transferinde Uğur Çiftçi konusunda geri sayıma devam eden Galatasaray, Sivasspor'dan veya Güray Vural cephesinden olumsuz bir geri dönüş alınması halinde, tekrar Aziz Behich ismine ağırlık verecek. Türkiye'de Okan Buruk'la lig şampiyonluğu yaşayan 32 yaşındaki Aziz Behich, sezon başında İskoçya kulüplerinden Dundee United'a imza atmıştı.

SOLA SON ADAY OMAR CAMPOS

Aslan sol bek transferinde hareketli günler yaşıyor. Bir yandan yerli takviyesi doğrultusunda temaslarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan scout ekibinin önerdiği isimler üzerinde yoğunlaşıyor.

Bu oyunculardan biri de Omar Campos. Meksika Ligi'nde Santos Laguna takımının formasını giyen 20 yaşındaki Campos, teknik direktör Okan Buruk'tan tam not almış durumda. Bonservis bedeli yüksek olan Meksikalı futbolcu, Galatasaray cephesinde tıpkı Nelsson ve Boey gibi geleceğe yatırım olarak düşünülüyor.

Menajeriyle de görüştüler

Sarı-Kırmızılı yönetimin, genç oyuncunun menajeriyle bir süredir temas halinde olduğu ve mutabakat sağladığı da gelen haberler arasında. Santos Laguna ile bonservis konusunda anlaşmaya varılması halinde transferin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2023, 09:50
YORUM EKLE