Metin Öztürk: "Ben gelirken Dursun Özbek ve Erden Timur toplantıdaydı, yapılan transferleri..."

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, sarı kırmızılıların gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Metin Öztürk: "Ben gelirken Dursun Özbek ve Erden Timur toplantıdaydı, yapılan transferleri..."

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, Metin Oktay için düzenlenen anma töreni sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Öztürk, transfer ve şampiyonluk yarışı hakkındaki sorulara da cevap verdi.

Sarı kırmızılı yöneticinin açıklamaları şu şekilde:

"BAŞKANIMIZ VE ERDEN TİMUR TOPLANTIDAYDI"

"Ben buraya gelirken Başkanımız Dursun Özbek ve sayın Erden Timur son yapılacak revizeler ve hazırlıklar için toplantıdaydı. Onun için kulübü temsilen ben geldim. Yapılan transferleri görüyorsunuz. Türkiye Ligi'nde bizim dışında 19 tane daha kıymetli rakibimiz var. Yıldız transferler, sizi mutlaka ileriye götürüyor. Taraftarı heyecanlandırıyor ama taraftarın gücü, teknik kadronun kadro seçimi, yıldızların oynamasıyla sonuca ulaşıyorsunuz."

"BİR ADIM ÖNDEYİZ"

"Diğer 19 takım gibi hedefimiz şampiyonluk. Biz bir adım daha önde olduğumuzu düşünüyoruz. Geçen sene söylediğimizi tekrar ediyoruz, taraftarımız bayraklarını hazırlasın" dedi.

"GALATASARAY'IN MİSYONU"

"Biz sadece Türkiye'de şampiyon olmak istemiyoruz. Avrupa'da gidebildiğimiz yere kadar istiyoruz. Galatasaray taraftarını sokağa dökmek, tüm Türkiye'yi sokağa dökmek, ülke puanına katkı sağlamak istiyoruz. Hem de ülke prestijini ileriye götürmek istiyoruz. Bu zaten Galatasaray'ın misyonu."

"EN ÇOK TEMSİL EDEN GALATASARAY"

"1996'dan bugüne Avrupa'da Türkiye'yi en çok temsil eden Galatasaray. Bunu biz değil, bugüne kadar olan oyuncular, yönetimler başardı. Bu görev şimdi bize verildi, biz de üzerime düşen sorumluluğu yerine getireceğiz." ifadelerini kullandı.

APP STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

PLAY STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2023, 12:52
YORUM EKLE