Metin Öztürk: "Erden Timur ikna etti, bana kalsa 5 yıllık sözleşme imzalarız"

Galatasaray'da hedef gelecek sezon önemli bir kadro kurmak ve başarıyı sürdürebilir hale getirmek oldu.

Metin Öztürk: "Erden Timur ikna etti, bana kalsa 5 yıllık sözleşme imzalarız"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, sarı kırmızıların gündemiyle ilgili 343 Digital Youtube kanalında açıklamalarda bulundu.

Öztürk'ün açıklamaları şu şekilde: 

"Florya'dan 10 milyar TL gelir bekliyoruz. Dört büyük kulüp arasında en az borcu olan takım Galatasaray. Mayıs 2024'ten önce borcumuzu ödeyip Bankalar Birliği anlaşmasından çıkacağız."

"Icardi bu sene bizim şampiyonluğumuza ciddi katkı sağladı. Önümüzdeki sene de kadromuzda tutmak için ciddi bir çaba sarf ediyoruz... Başkanımız muhtelif kuruluşlarla sponsor görüşmesi yapıyor."

"Icardi için söylediklerim Zaniolo için de geçerli. Bir mentör olarak Erden Timur'un çok katkısı var. Biz hiçbir futbolcumuzu satmak için almadık. Mevcut kadromuzu koruyup Şampiyonlar Ligi için eklemeler yapacağız."

"Gitmek istediğinde Nelsson'u sayın Erden Timur ikna etti. Nelsson'un aklı o dönemde aklı öbür taraftaydı."

"Zaniolo'da bonus maddeler var ama gerçekleşmesi imkansıza yakın. Kadromuzdan hiçbir futbolcuyu bırakmak istemiyoruz. Biz bu taraftar için ne çılgınlık gerekiyosa yaparız ama bizden sonraki yönetimleri de sıkıntıya sokmadan."

"Bana kalsa biz, Okan Hoca'yla 5 yıllık sözleşme uzatırız ama bizim görev süremiz önümüzdeki sene bitiyor."

"Sezon boyunca Fenerbahçe 50, Beşiktaş 27, Galatasaray 13 açıklama yapmış... Bizim daha bileğini bükmediğimiz rakibimiz yok bu sene."

"Dursun Özbek'in başkan olması Galatasaray'ın 30 yılını kurtarmıştır. Tüzük değişikliğiyle başkanlık süresini 2 yıla indireceğiz. Tek başına bir tane şey yapsanız heykelinizi dikerler. Herhalde Dursun Başkan'ın 4-5 tane heykelini dikecekler."

"Netleşmiş şu an 2 transfer var, bitmek üzere olan. Tahmin ediyorum 4 ya da 5 tane transferimiz olacak." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2023, 19:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih cirit
Fatih cirit - 12 ay Önce

1+1 iyi