Metin Öztürk, Florya'nın başına geçecek ismi resmen duyurdu!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk açıklamalarda bulundu.

Metin Öztürk, Florya'nın başına geçecek ismi resmen duyurdu!

Galatasaray Kulübü'nde 30 Nisan'da yapılacan olan seçimde başkan adayı olan Metin Öztürk, gündeme dair Kadir Çetinçalı'ya önemli açıklamalarda bulundu.

Öztürk'ün açıklamaları şu şekilde:

-FLORYA'NIN BAŞIAN GEÇECEK-

"Seçilirsek, Levent Nazifoğlu futbolun yani Florya’nın başına geçecek. Dursun Özbek döneminde ne yaptıysa onu yapacak. Taraftarlar, Levent Nazifoğlu’na sıcak bakmıyor olabilir. O dönemki şartlarda 2 Lira’ya alabileceğiniz oyuncuyu 5 Lira’ya almış olabilirsiniz. Levent Nazifoğlu, işini iyi bilir ve iyi yapar. O konuları o dönemki koşullarla değerlendirmek lazım."

-KEMERBURGAZ PROJESİ-

"2-3 ay içinde Kemerburgaz’da hafriyat kamyonlarını görürsünüz. Yıl bitmeden basketbol için salon inşaatı da başlar. Borçlardan kafamızı kaldırıp bu konularla ilgili konuşamadık."

-BİR KALECİ DAHA BAKACAĞIZ-

"Okan Kocuk dönüyor ama oynadığı zaman da çok eleştiri almıştı. Okan Kocuk gelecek yine de kale için bir alternatif daha bakacağız"

-5 YIL ŞAHANE GEÇECEK-

"Biz 5 yıl, 1 ay için bu göreve talibiz. Bizim bayrağı bırakmaya niyetimiz yok. Hep söylüyorum. Taraftar bayraklarını hazırlasın önümüzdeki 5 yıl şahane geçecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ajans1905

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2022, 17:20
YORUM EKLE