Metin Öztürk: "Galatasaray'ın evladı, biz de onu getirecektik, imza atacaktık"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki gerilim giderek artıyor.

Metin Öztürk: "Galatasaray'ın evladı, biz de onu getirecektik, imza atacaktık"

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada rakibi Fenerbahçe hakkında sert sözler kullandı.

Metin Öztürk, Fenerbahçe camiasına şike imasında bulundu.

Özürk'ün açıklamaları şu şekilde:

"İLLEGAL DENİYOR"

"UEFA'nın sitesine girdiğinizde o gün o kupayı alan, takım katılmamış. Bu tapelere yok denmiyor, illegal deniyor. Söylemezseniz legali ve illegali olmaz. Galatasaray, tertemizdir. Galatasaray bir yerlerde konuşuluyorsa bu Galatasaray'ın büyüklüğünü gösteriyor."

"BİZ TARLA SÜRMÜYORUZ"

"Hangi kulüp tarla sürüyor bilmiyorum ama biz tarla falan sürmüyoruz. Biz gördüğünüz gibi yeşil çimende oynuyoruz. Herkes kendi önünü temizlesin, Galatasaray tertemiz."

"OKAN HOCA GALATASARAY'IN EVLADI"

"Okan Buruk'un getirilmesinde rolüm olduğunu söylemek doğru olmaz. Eşref Bey ve ben, birer başkan adayıydık. Biz gelseydik Okan Hocayla çalışacaktık. Okan Hoca, Galatasaray'ın evladı. Dursun Başkan neyi takdir etse altına imza atacaktık." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2023, 11:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 12 ay Önce

Doğru. Somut delillere dayalı konuşuyor. Bir GS değil UEFA nin şike yapan takımlar listesinde de yerini almış!! Şike leri hakkında yazılmış iki kitap var. Buna rağmen GS şikeci demek bir algidan ibarettir. GS TER TEMİZDİR.