Metin Öztürk: "Herkes onu Galatasaray'a istiyor, 1 hafta 10 gün içerisinde belli olur"

Galatasaray'da Mauro Icardi transferi konusunda flaş açıklama geldi.

Metin Öztürk: "Herkes onu Galatasaray'a istiyor, 1 hafta 10 gün içerisinde belli olur"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, Spor Gecesi Digital Youtube kanalına önemli açıklamalarda bulundu. 

Öztürk'ün açıklamaları şu şekilde:

"MATBAADA HER ŞEY BASTIRIALBİLİR"

"Fenerbahçe'nin 5. yıldız isteği beni etkilemiyor, matbaada her şey bastırılabilir. Sahte para da bastırılabilir. Bir yerde tişört bastırabilirsiniz, paranın üzerine kendinizi bastırabilirsiniz ama bir yerde geçerliliği olmaz. Gerçek 5 yıldızı merak ediyorsanız 2023 - 2024 sezonunda 24. şampiyonluk, bir sonraki sezon da 25. şampiyonluğunu biz alınca orada görürsünüz. Rakiplerimiz 4. yıldızı görmeden biz 5. yıldızı takacağız diye düşünüyorum." 

"LALE ORTA'NIN ADALETLİ OLMASINI BEKLEMİYORUM"

"Lale Orta döneminin adaletli geçtiğini düşünmüyorum, bize değil herkese ama en çok Galatasaray'a adaletsizlik yapıldı. TFF kurullarında da belli bir takıma sempati duyacak isimler olacaktır. Bizim isteğimiz kişilerin bir takıma sempati duyup duymaması değil adaletli olarak o koltuklarda olmalarıdır. Ben Lale Orta'dan bundan sonra adaletli olmasını da beklemiyorum." 

"TÜM KURULLARIN YENİLENECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

"Bence Mehmet Büyükekşi Lale Orta ile devam etmez. Bu geçen TFF yönetiminin 1 yıllık geçici dönemiydi. Şimdi artık gerçek Mehmet Büyükekşi dönemine giriyoruz. Ben yeni dönemde başkanın tüm kurulları yenileyeceğini düşünüyorum. Bu kadar sorgulanan MHK başkanıyla devam etmek bence çok mantıklı değil."

"ICARDI, 1 HAFTA  10 GÜN İÇERİSİNDE BELLİ OLUR"

"Icardi için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Icardi, Galatasaray'da kalmak istiyor. Ama Arabistan gerçeğini unutmamak lazım. Bu seneyi Suudi Arabistan atılım yılı ilan etmiş. 20 takıma 1'er milyar Dolar verildiği söyleniyor. Bir oyuncuya 100-200 milyon Euro bütçeye gidiyorlar.Ciddi paralar teklif edilirse biz baş edemeyiz. Başkanımız, Erden Timur, hocamız herkes onu istiyor. Ekonomik fedakarlık dahil hepimiz hazırız. Sponsor görüşmelerimiz sürüyor. Başkanımız bu konuda yol da aldı. Avrupa da kalacak ise bu takım Galatasaray olur. İşin duygusal tarafında öndeyiz. Ekonomik tarafı ise 1 hafta 10 gün içerisinde belli olur." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2023, 11:17
YORUM EKLE