Metin Öztürk: "Bu yanlışı derhal düzeltsinler, Galatasaray olarak biz oynamak istemiyoruz"

Galatasaray'dan Fenerbahçe ile Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa Finali için flaş açıklama geldi.

Metin Öztürk: "Bu yanlışı derhal düzeltsinler, Galatasaray olarak biz oynamak istemiyoruz"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, Çaykur Rizespor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Metin Öztürk, Çaykur Rizespor ve Bayern Münih maçlarının yanı sıra Süper Kupa Finali ile ilgili çarpıcı sözler söyledi.

Öztürk'ün açıklamaları şu şekilde:

"TARAFTARLARIMIZ YİNE BAYRAKLARINI HAZIRLASIN"

"Rizespor, Karadeniz'in dalgaları gibi.. Beklenmedik galibiyetler, beklenmedik mağlubiyetler alıyor. Böyle futbol şehirlerinin takımlarıyla oynamayı çok seviyoruz. Sonrasında Kasımpaşa ve Bayern Münih maçlarımız var. Hatay deplasmanı için İstanbul'a gelmeden, üç gün orada kalacağız ve Hatay'a devam edeceğiz. İyi oynayan kazansın. Galatasaray şampiyonluğa gidiyor. Geçen sene 'Taraftarlarımız bayraklarını hazırlasın' dedik. Taraftarlarımız yine bayraklarını hazırlasın."

"ALMANYA'YA 3 PUAN İÇİN GİDECEĞİZ"

"Bayern Münih maçına 3 puan için gideceğiz. Bir iddia varsa, Galatasaray kazanmak için oynar. Bayern Münih maçında kısmetsizdik. Şans bizden yana değildi. 90 değil, 190 dakika da olsa o gün 'Galatasaray kazanır' derdim. Bayern Münih'in maçta bir üstünlüğü yoktu."

"SÜPER KUPA İÇİN YAPYANLIŞI DERHAL DÜZETMELİLER"

"Cumhuriyet'in 100. yılında tüm taraftarlarımızın da istediği gibi ben de Süper Kupa'nın Suudi Arabistan'da oynanmasını istemiyorum. Bunu Fenerbahçe taraftarları da istemiyordur. Federasyon bu yanlışı değil yapyanlışı derhal düzeltmeli."

"KADIKÖY'DE BİLE OYNARIZ"

"Süper Kupa maçını Kadıköy'de bile oynarız! Neden başka ülkenin insanlarıyla uğraşalım? Bu yanlışı düzeltsinler. Cumhurbaşkanımız bu konuya el atmalı. Fenerbahçe ile kısa bir süre sonra oynamak sorun değil. Maçtan 24 saat geçer, biz alemin kralıyla da oynarız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2023, 14:44
YORUM EKLE