Metin Tekin: "Galatasaray maçını izledikten sonra uyuyamamıştır, onu da Mesut Özil'e benzetiyorum"

Galatasaray, şampiyonluğa doğru dolu dizgin ilerlerken gözler Sivasspor maçına çevrildi.

Metin Tekin: "Galatasaray maçını izledikten sonra uyuyamamıştır, onu da Mesut Özil'e benzetiyorum"

Vole yorumcusu Metin Tekin, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Tekin'in açıklamaları şu şekilde:

"İSMAİL KARTAL, BU MAÇI İZLEDİKTEN SONRA UYUYAMAMIŞTIR."

"Galatasaray, Adana'da zorlu bir deplasmana çıktı. Özellikle taraftar desteği gerçekten ön plana çıkmıştı. Oradan da galip çıktılar. Ben iddia ediyorum; Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, bu maçı izledikten sonra uyuyamamıştır. Çünkü artık rakibi şampiyonluğa çok yakın. Her şey Galatasaray'ın elinde."

"MESUT ÖZİL'E BENZİYOR"

"Kerem Demirbay kaliteli bir oyuncu. Belki 'Sahada çok savaşıyor, çok mücadele ediyor' demiyoruz ama başka meziyetleri var. Mesut Özil için 'Sahada savaşmıyor, topla dans ediyor' derdik. Bize o enstanteneleri verdi. İkisinin de ortak özelliği Alman ekolünden gelmeleri. Üstelik oynadıkları bölge de 10 numara. Tarzları da birbirlerine benziyor. Kerem Demirbay'ın Almanya'da Konfederasyon Kupası kazandığını da unutmayalım. Bu da bir tecrübedir."

"GALATASARAY'IN FUTBOLUNA YAĞ SÜRERLER"

"Sivassporlu futbolcular, Galatasaray deplasmanında tempoyu düşürmeye çalışacaklar. Aksi taktirde yüksek tempo hem seyirciyi ateşler hem de Galatasaray'ın oynayacağı futbola yağ sürer. Özellikle hücum hattında rEYManaj ve Fode Koita gibi uzaktan şut atabilen, çizgiye inebilen ve çalımlarla adam geçebilen önemli oyunculara sahipler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2024, 20:27
YORUM EKLE