Metin Tekin: "Galatasaray transfer etmesin, ondan daha iyi oynayamaz"

Galatasaray, ligde ve Avrupa'da başarılı sonuçlar alarak yoluna devam ederken gözler devre arası transfer dönemine çevrildi.

Metin Tekin: "Galatasaray transfer etmesin, ondan daha iyi oynayamaz"

Vole yorumcusu Metin Tekin, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Tekin'in açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR'UN BUNU SÖYLEMESİ YANLIŞ"

"Koskoca 38 maçlık ligi bir pozisyon belirlemez. Erden Timur'un bunu söylemesi çok yanlış. Milyon Euro'lar harcayıp transferler yapıyorsunuz. Eğer bir pozisyon sizin kaderinizi etkiliyorsa bu paraları harcayıp kadro kurmayın."

"ORGANİZE BİR DURUM YOK"

"5 sene önce Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı açıklamaların benzerini Erden Timur'dan duyuyoruz. 'Açıklayacağız, açıklayacağız' diyorlar ama hiçbir şey açıklamadılar. Ortada bir şey yok. Ben 'Hakem hatası olmadı' demiyorum, 'Hatalar şampiyonluğu belirlemiyor' demiyorum ama organize bir durum veya bir takıma yönelik bir şey olmadığını söylüyorum, o kadar."

"BENCE TRANSFERE İHTİYAÇ YOK"

"Bence Galatasaray'ın transfere ihtiyacı yok. Muhtemelen 'Sol bek' diyecekler . Barış Alper Yılmaz'dan daha iyi sol bek bulabilirsin ama daha iyi oynayacak sol bek bulamazsın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023, 15:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
SEYİT AKGÜL
SEYİT AKGÜL - 4 ay Önce

Galatasaray takım oyunu kollektif futbol oynarsa Avrupa'daki takımları bile yeneriz bayermunih maçında bile galip gelirdik bencil futbol oynandı kupayı yüzüncü yıla yakışır muzemize kupa bizim 2+1 alacağız