Mevlüt Aktan: "Galatasaray'dan istedik ancak oyuncu gelmek istemedi"

Galatasaray'da forma giyen Özgür Baran Aksaka'nın Manisa FK'ya kiralandığı iddia edildi. Manisa cephesinden transferle ilgili açıklama geldi.

Mevlüt Aktan: "Galatasaray'dan istedik ancak oyuncu gelmek istemedi"

Spor Toto 1. Lig takımı Manisa FK, Galatasaray'dan Metehan Baltacı'yı kiralık olarak kadrosuna katmış ve sarı-kırmızılılardan Özgür Baran Aksaka için de girişimlere başlamıştı. 

Manisa FK'dan Özgür Baran Aksaka açıklaması

Ege temsilcisinin Galatasaray'dan Özgür Baran Aksaka ile de anlaştı iddiası gündeme düştü. Yaşanan gelişmelerden sonra Manisa FK'dan açıklama geldi. 

Mevlüt Aktan: "Baran'ı da istedik ancak oyuncu gelmek istemedi"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mania FK Başkanı Mevlüt Aktan, "Galatasaray'dan Metehan Baltacı'yı kiralık olarak kadromuza kattık. Metehan'ı transfer ettiğimiz dönem Baran'ı da istedik ancak oyuncu gelmek istemedi. Şu anda Özgür Baran Aksaka'nın transferi gündemimizde değil. Ligden çekilme kararı alan takımlardan takviyelerimiz olabilir" dedi. 

Sözleşmesi uzatıldı

Özgür Baran Aksaka'nın geçtiğimiz günlerde 2024-2025 sezonu sonuna kadar geçerli olan profesyonel sözleşmesi 2025-2026 sezonu sonuna kadar uzatılmıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada "Akademimizde yetişen futbolcumuz Özgür Baran Aksaka'nın 2024-2025 sezonu sonuna kadar geçerli olan profesyonel sözleşmesi tadil edilerek 2025-2026 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır." ifadelerine yer verilmişti. 

Özgür Baran Aksaka'nın performansı 

20 yaşındaki orta saha Galatasaray'da 1'i Süper Lig 2'si Türkiye Kupası'nda 3 maçta süre aldı.

Kaynak: Salim Manav / Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2023, 15:05
YORUM EKLE