Miguel Crespo'nun sevgilisi Adriana Catarina'dan Galatasaray itirafı

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla kısa süre içinde takımın değişilmez oyuncusu haline gelen Miguel Crespo'nun her geçen gün talipleri artıyor. Avrupa'da birçok kulübün radarında olan yıldız oyuncunun nişanlısından flaş Galatasaray açıklaması geldi.

Miguel Crespo'nun sevgilisi Adriana Catarina'dan Galatasaray itirafı

Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana sergilediği performansla göz dolduran Miguel Crespo adeta taraftarın vazgeçilmez ismi oldu. Portekizli futbolcunun bu performansında büyük etkisi olan nişanlısı Adriana Catarina, yıldız futbolcuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Crespo performansıyla sarı-lacivertli taraftarın sevgilisi durumunda.

Bu durumdan çok memnun olan ve Türkiye'yi çok seven nişanlısı Catarina ise Crespo'ya olan bu ilgiden çok mutlu.

A Spor'a açıklamalarda bulunan Catarina, Fenerbahçe'ye ve İstanbul'a dair bilinmeyenleri anlattı.

-Kaderin de dediği gibi birbirimizi bulduk-

"Crespo ve ben, bazı ortak arkadaşlarımızın olduğu ortaokulda tanıştık. Ancak, sadece birkaç yıl sonra birbirimize baktığımız bir spor salonunda tekrar buluştuk. Kaderin de dediği gibi birbirimizi bulduk."

-Buraya geldiğimizden beri çaydan vazgeçemiyoruz-

"İstanbul Boğaz'ı hem ben hem de Crespo çok seviyoruz şüphesiz. En sevdiğimiz yemek deniz mahsüllü pilav tipik bir Portekiz yemeği olan morina balığı. Ayrıca ikimiz de kahveyi severiz ama buraya geldiğimizden beri çaydan vazgeçemiyoruz."

-Şüphesiz geçen sezon Galatasaray'daki maç-

"Onu hiçbir maçtan önce gergin görmedim, her zaman çok hevesli ve pozitif, her zaman zafere inanıyor. Şüphesiz geçen sezon Galatasaray'daki maç, ailecek unutamadığımız maç. Bizim için çok duygusal ve çok özeldi."

-Crespo'ya duydukları hayranlığı görmek beni çok mutlu ediyor-

"Tüm mesajlara yanıt vermenin genellikle imkansız olduğunu belirterek, taraftarların bize gösterdikleri tüm sevgiye teşekkür etmek istiyorum. Ancak şunu da belirtmeliyim ki her maçtan sonra Crespo'ya duydukları hayranlığı görmek beni çok mutlu ediyor."

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2022, 19:36
YORUM EKLE