Mostafa Mohamed: "Xavi bile çok şaşırdı, tarif edilemez"

Galatasaray'ın Nantes'e kiraladığı Mostafa Mohamed'den açıklamalar var.

Mostafa Mohamed: "Xavi bile çok şaşırdı, tarif edilemez"

Fransa’nın Nantes takımında iyi bir sezon geçiren Mustafa Mohamed, kulübünün resmi internet sitesine röportaj verdi.

O röportajdan Galatasaray’la ilgili detaylar:

"Sözleşmem nedeniyle ayrılık kolay olmadı. İlk olarak AS Saint-Étienne tarafından istendim. Ancak bir Mısır televizyon kanalında ASSE yöneticisi, Zamalek yöneticisinin transferimden komisyon istediğinden bahsetti. Tepki gördü. Müzakereler bozuldu."

"Mısır'da birkaç lig maçı oynadıktan sonra Galatasaray seçeneği ortaya çıktı. Mutlak hayalim büyük bir lige katılmaktı. Gerçekten hayatımda ilk kez ülkemden ayrıldım."

"1 Şubat'ta indim. Ertesi gün Başakşehir ile oynadık. İkinci yarıda oyuna girdim. Aldığım penaltıda bana gol fırsatı verdi. Dönüşte Fenerbahçe ile mücadeleye gittik. Galatasaray orada kazanalı 18 yıl olmuştu."

"Bu maçta maçın tek golünü ben attım. Son düdükte tam bir çılgınlıktı. Türk futbolunun efsane ismi Turan bana 'İstanbul'un Kralı olacaksın' demişti. Bir ayda 6 maçta 6 gol attım. Maalesef o yıl Türkiye Şampiyonu unvanını kaybettik."

"Havaalanında oyuncu bekleyen taraftar görüntülerine alıştığımız doğru. Oraya Covid-19 döneminde gittim. Sakindi. Ama sosyal ağlar çılgıncaydı."

"Nef Stadı'nın atmosferi ve ben her gün bu statta oynamak isterdim. Oradaki coşku inanılmaz, tarif edilemez. Taraftar sadece kulübü için yaşıyor. FC Barcelona ile gelen Xavi bile çok şaşırdı."

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2023, 17:44
YORUM EKLE