Murat Akbaş: "Yaşanan olayı baştan sona kadar gördüm"

Fanatik Gazetesi'nden Murat Akbaş, bugünkü çalışmaları ve dün yaşanan Kerem Aktürkoğlu, Patrick van Aanholt geriliminin perde arkasında yaşananları aktardı.

Murat Akbaş: "Yaşanan olayı baştan sona kadar gördüm"

2022-2023 Sezonu hazırlıklarını Avusturya'nın Graz kentinde sürdüren Galatasaray, Türkiye saatiyle 20:00'da Mol Fehervar takımı ile oynayacağı hazırlık maçının çalışmalarına ter idmanıyla devam etti.

KEREM AKTÜRKOĞLU VE AANHOLT GÜNDEMİ

Sarı kırmızılı ekibin kampını yakından takip eden Fanatik Gazetesi muhabiri Murat akbaş bugünkü çalışmaları ve dün yaşanan Kerem Aktürkoğlu, Van Aanholt geriliminin perde arkasında yaşananları aktardı.

Akbaş'ın açıklamaları şu şekilde:

-BAŞTAN SONA KADAR GÖRDÜM-

''Kerem Aktürkoğlu, Van Aanholt arasında yaşanan gerilim tabii ki de haber yapılması gereken bir olaydı. Bu olayı baştan sona kadar gördüm, olayı fotoğrafladım. Olay, basına kapalı bölümün tam bittiği anda yaşandı. Antrenman bittikten sonra basın mensupları olarak bir değerlendirme toplantısı yaptık ve yaşananların haber değeri taşıdığını bu yüzden de servis edilmesi gerektiği sonucuna vardık bu yüzden medyaya servis edilmesi bu kadar uzun sürdü."

-ABARTILACAK BİR TARTIŞMA DEĞİLDİ-

"Çok büyük ve abartılacak bir tartışma değildi. 20 saniyelik bir şeydi. Zaten başta Emre Akbaba olmak üzere hemen takım arkadaşları tartışmayı sakinleştirdi. Sonra zaten iki oyuncu da bunu kendi arasında tatlıya bağladı. Hemen hemen bütün kamplarda bunlar yaşanmıştır ve yaşanacaktır da." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2022, 14:59
YORUM EKLE