Murat Özbostan: "Galatasaray, 45 milyon TL'ye anlaşma sağladı, hayırlı olsun"

Galatasaray'da Okan Buruk'un yeni sözleşmesi konusunda mutlu sona ulaşıldı.

Murat Özbostan: "Galatasaray, 45 milyon TL'ye anlaşma sağladı, hayırlı olsun"

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlandı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur da anlaşma sağlandığını duyurmuştu.

Okan Buruk ile yapılan sözleşme görüşmelerinin detayları ortaya çıktı.

A Spor yorumcusu Murat Özbostan, Okan Buruk'un sözleşmesi hakkında bilgiler aktardı.

Özbostan'ın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN HOCANIN ZAM İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİĞİM ÇOK ELEŞTİRİLDİM"

"Ben 1 ay önce Okan Buruk'un yeni sözleşme ve zam istediğini söylemiştim. Bir baktım ki o kadar çok eleştiri almışım ki 'Nereden çıktı bu? Okan hocanın böyle bir talebi yok' dediler. Bugün gelinen noktada haberciliğin ne kadar değerli olduğunu görüyoruz." 

"2.5 MİLYON EURO İSTEDİ"

"Hocanın 1+1 yıllık sözleşmesi vardı. Geçen sene aldığı maaş 19 milyon TL'ydi ve bonusları vardı. Bu sene de 1 yıllık opsiyon devreye girdi ve 20 milyon TL oldu. Okan hoca da bu ücretin artırılmasını yönetimden istedi. Hatta 2.5 milyon Euro istedi. Sonraki süreçte böyle bir şeyin olmadığı şeklinde yorumlar yapıldı."

"40-45 MİLYON TL'YE ANLAŞMA SAĞLANMIŞ"

"Geçen gün A Spor'da Erden Timur'a da bunu sordum. 'Okan hoca ile anlaştık ve maaşında düenleme yapıldı' dedi. Dursun Özbek de doğum günü kutlamasında açıklama yaptı. Ben de zaten Okan hocanın aldığı ücretin az olduğunu da o zaman söylemiştim. Galatasaray'ın teknik direktörü, şampiyon olmuş, takımı Şampiyonlar Ligi'ne sokmuş. Doğum gününde bu sözleşme de güzel bir hediye olmuş ve hakkını vermişler. 40-45 milyon TL arasında bir rakama anlaşılmış. Hocaya da yeni sözleşmesi hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2023, 02:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alperin07
Alperin07 - 7 ay Önce

Murat ozbostan sende yorum yapıyorsun ya gs besiktas maçı pozisyonlarını yorumlarken ne denli tarafgir oldugunu gorduk a spor yuh olsun seni yorumcu diye cikariyo