Murat Sancak: "Fenerbahçe ile henüz anlaşmadık, Galatasaray da istiyor, kararımızı vereceğiz"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Samet Akaydın'ın geleceği için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Murat Sancak: "Fenerbahçe ile henüz anlaşmadık, Galatasaray da istiyor, kararımızı vereceğiz"

Dünya Kupası'na verilen arada lider Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor. Forvet ve stoper takviyesi yapması beklenen sarı-lacivertlilerin Adana Demirspor'da yıldızı parlayan Samet Akaydın ile ilgilendiği ve transferi bitirmeye yakın olduğu iddia edilmişti.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak savunma oyuncusunun geleceği için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ÇIKIŞ YAKALADI

28 yaşındaki stoper İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'nın takımın başına gelmesinden sonra büyük çıkış yakaladı ve Türkiye A Milli Takımı'na kadar yükseldi. Montella, Samet Akaydin için "Şu ana kadar Süper Lig'de takip ettiğim en iyi stoper" demiş ve "Umarım elimizden almazlar" ifadesini kullanmıştı. Bu sezon 13 maçta görev alan Samet Akaydin'in 1 golü bulunuyor.

TRABZONSPOR ALTYAPISINDA YETİŞTİ

Yetenekli oyuncunun ismi Galatasaray ve Beşiktaş ile de anılmıştı. Trabzon doğumlu Samet Akaydın futbola İdmanocağı ve Trabzonspor'un altyapısında başladı. Sırasıyla Boluspor U21, Arsinspor, Sancaktepe Belediye, Şanlıurfaspor, Keçiörengücü formalarını giydi. Ocak 2021'de Adana Demirspor'a geldi.

MONTELLA: BAKKALA DÖNERİZ

Geçtiğimiz gün Samet Akaydın'ın Fenerbahçe'ye olası transferi hakkında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Montella, "Tayyip Talha'yı satmak zorunda kaldık, ancak Samet Akaydın'ın gitmesini istemiyoruz, çünkü bakkala dönmek istemiyoruz. Sürekli al-ver yaparak başarılı olamayız." demişti.

MURAT SANCAK'TAN SAMET AKAYDIN SÖZLERİ

Fenerbahçe'nin stoper bölgesine transfer etmek istediği Samet Akaydın için Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fotomaç'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusuna olan ilgisini doğrulayan Sancak, henüz anlaşma sağlanmadığını şu sözlerle dile getirdi: "Samet Akaydın için Fenerbahçe'den teklif olduğu doğru. Ancak henüz anlaşmadık."

EZELİ RAKİPLER PEŞİNDE

Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray'ın da Samet Akaydın'la ilgilendiğini belirten Murat Sancak, "Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray da istiyor. İki kulüple de temaslarımız devam ediyor. Transfer dönemi geldiğinde bakıp, kararımızı vereceğiz" dedi.

Kaynak: Fotomaç

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2022, 11:57
YORUM EKLE