Murat Sancak: "Galatasaray'a 7 milyon Euro teklif etmişler, biz alamayız"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, A Spor'da canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Murat Sancak: "Galatasaray'a 7 milyon Euro teklif etmişler, biz alamayız"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Yunus Akgün ile ilgili soruya da cevap verdi.

Sancak'ın açıklamaları şu şekilde:

"Hulk'un kendisi ve eşi gelmek istiyordu. Ama kulübü bırakmak istemiyordu. Çok ciddi para verdim. Belki yayın gelirinin tamamını ona verdim. Çok istedim, kendisi de çok gelmek istedi. Hulk'un şöyle bir problemi var; Hanımıyla boşanıyor, baldızıyla evleniyor. Eşi de kendisi de orada kalmak istemiyor aslında. Türkiye'yi de araştırmışlar, gelmek istiyorlar. Ama kulübü izin vermezse yapabileceğimiz bir şey yok."

"Hulk'a bonuslarla birlikte 6 milyon Euro teklif yaptık. 36 yaşında, 2.5 senelik sözleşme önerdik. Bitti artık, gelme şansı yok. Kulübü bırakmıyor."

"Suarez'le de görüştük, eşi buraya gelmek istemedi. Eş problemi de yaşıyoruz."

"Montella ile bir sıkıntımız yok. Devam ediyoruz. Sezon sonunda ne durumda olacağız göreceğiz. Şu anda gayet memnunuz. Abi-kardeş gibiyiz. Muhteşem bir insan. Herkesin yaşadığı sıkıntıları yaşıyoruz. Onun onayı olmadan kimseyi almıyoruz"

"Biz Beşiktaş'la anlaşmıştık, sadece ödeme planında anlaşamamıştık. Sonra Serdar Dursun gündeme geldi, takas olur mu diye. Onu düşündük. Olmayınca Beşiktaş'a verdim, işin özü bu."

"Fenerbahçe'den 2.5 milyon Euro isteseydim alırdım. Ama ben orada şark kurnazlığı yapmadım. Ödemelerde anlaşamamıştık. Sonra ödemelerde anlaşınca, Serdar Dursun da olmayınca Beşiktaş'a verdim."

YUNUS AKGÜN CEVABI

"Yunus Akgün'e 7 milyon Euro teklif gelmiş. Adana Demirspor 7 milyon Euro verip bir oyuncu alamaz. Nasıl alacaksın?"

Kaynak: A Spor

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2023, 02:25
YORUM EKLE